Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, ti mit szólnátok ha...

Anyukák, ti mit szólnátok ha ezt felhozná a lányotok?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne anyával ugyanolyan tetoválásunk. Egy matriojska baba lenne mindkettőnkön, rajtam persze kisebb, mivel én vagyok a kisebb életkorú.

[link]

anyuka 48 lány 18

Picikébe szeretném a babát, szóval ne vmi 30cm-esre gondoljatok :) max 5 centi

2012. febr. 23. 15:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%

Hát ennél nagyobb baromságot sem hallottam még. :D

Anyukád egyébként hogy áll a tetováláshoz? Mondta, hogy csináltatna? Mert akkor még talán bele is menne, de egy átlaganyuka biztos nem. Röhejes ötlet!

2012. febr. 23. 15:20
 2/27 anonim ***** válasza:
45%
megvizsgálnám,hogy a lányom épeszű-e.
2012. febr. 23. 15:24
 3/27 anonim ***** válasza:
64%
sztem gáz,én anya vagyok,van 2 tetkom,de lehet újat már nem csinaltatnek,és a lányomat is lebeszelnem inkabb.megbanja az ember.
2012. febr. 23. 15:24
 4/27 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon gáz,főleg azért,amit akar a testére varratni...
2012. febr. 23. 15:25
 5/27 anonim ***** válasza:
43%

Attól függ. Ha anyukád vagány, fiatalos és nem áll tőle távol az efféle, akkor tetszene neki. De ha egy olyan anyukáról van szó, aki még a haját sem festi, stb., akkor tuti nagyot nézni. Vagy ha tipikus "anyuka", mint amilyen az anyukák 90%-a. Azaz átlagos, normál háziasszony. Nekik sem való egy tetkó.....

tehát Te ismered anyukádat :)

Én most fogok csináltatni, van egy kisfiam. Az ő kezdőbetűje lesz valami szép betűtípussal, de picike (két centi kb). Ha lányom lenne és kamasz korában arra kérne, csináltassunk egyforma tetkót, ami kicsi, ízléses, én belemennék :) Na jó, nem egy Matrijoska babába, de valami kicsi helyes tetkóba biztosan, mert tőlem nem áll távol és fiatal is vagyok. De nagyon kevés anyukán tudok elképzelni ilyesmit.....a legtöbben azt mondanák az ilyesmire, mint az első válaszoló :)

2012. febr. 23. 15:25
 6/27 A kérdező kommentje:
Hozzánk nagyon közel áll ez a baba :) Nagyon szeretjük a mintát, van sok ilyenünk, és mindig ha meglátok egy ilyet, ő jut róla eszembe :) Nem tudom hogy ebbe konzervatív-e, festi a haját, sose mondta hogy milyen borzasztó lenne a tetoválás. És szerintem épeszű vagyok -.-"
2012. febr. 23. 15:27
 7/27 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként a válaszokból is megláthatod, hogy az átlagos anyukák hány százaléka menne bele ilyesmibe. Anyukádról pedig nem tudjuk, milyen típus, ezért inkább tőle kérdezz :)
2012. febr. 23. 15:28
 8/27 anonim ***** válasza:
37%
Ha nektek ez a baba személyes vonatkozást jelent, és nem áll tőle távol egy tetkó akkor hajrá :)
2012. febr. 23. 15:28
 9/27 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem vagány is vagyok fiatalos, sportos is, a hajam is festve, de én láttam már pár tetkót 60 éves nő bőrén. És nem akarom,hogy az enyémis így nézzen ki, ha majd 60 leszek. Tehát semmiképp
2012. febr. 23. 15:29
 10/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves 78%-os :) Hát igen, de szerintem véleményt kulturáltan is ki lehet fejezni, nem csak úgy, hogy : megvizsgáltatnám, épeszű-e! Köszönöm a kedves válaszod :)Majd megkérdezem tőle :) ( És nem vagyok az a típus aki megbánja az ilyesmiket :) Ha magamra varratnám a szerelmem nevét 14 évesen, megérteném a felháborodást :D De nekem ő mindig is az anyukám marad :) Még egyszer köszi Neked! a kedves válaszaidért :)
2012. febr. 23. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!