Anyukák, ti mit szólnátok ha ezt felhozná a lányotok?
Hogy lehetne anyával ugyanolyan tetoválásunk. Egy matriojska baba lenne mindkettőnkön, rajtam persze kisebb, mivel én vagyok a kisebb életkorú.
anyuka 48 lány 18
Picikébe szeretném a babát, szóval ne vmi 30cm-esre gondoljatok :) max 5 centi
Hát ennél nagyobb baromságot sem hallottam még. :D
Anyukád egyébként hogy áll a tetováláshoz? Mondta, hogy csináltatna? Mert akkor még talán bele is menne, de egy átlaganyuka biztos nem. Röhejes ötlet!
Attól függ. Ha anyukád vagány, fiatalos és nem áll tőle távol az efféle, akkor tetszene neki. De ha egy olyan anyukáról van szó, aki még a haját sem festi, stb., akkor tuti nagyot nézni. Vagy ha tipikus "anyuka", mint amilyen az anyukák 90%-a. Azaz átlagos, normál háziasszony. Nekik sem való egy tetkó.....
tehát Te ismered anyukádat :)
Én most fogok csináltatni, van egy kisfiam. Az ő kezdőbetűje lesz valami szép betűtípussal, de picike (két centi kb). Ha lányom lenne és kamasz korában arra kérne, csináltassunk egyforma tetkót, ami kicsi, ízléses, én belemennék :) Na jó, nem egy Matrijoska babába, de valami kicsi helyes tetkóba biztosan, mert tőlem nem áll távol és fiatal is vagyok. De nagyon kevés anyukán tudok elképzelni ilyesmit.....a legtöbben azt mondanák az ilyesmire, mint az első válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!