Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, ti mit szólnátok ha...

Anyukák, ti mit szólnátok ha ezt felhozná a lányotok?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne anyával ugyanolyan tetoválásunk. Egy matriojska baba lenne mindkettőnkön, rajtam persze kisebb, mivel én vagyok a kisebb életkorú.

[link]

anyuka 48 lány 18

Picikébe szeretném a babát, szóval ne vmi 30cm-esre gondoljatok :) max 5 centi

2012. febr. 23. 15:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
19. válaszoló : a te kommentedet is megköszöntem, fel is pontoztam, mint mindenkit aki kulturáltan írta le a véleményét, akár mi is legyen az. Az első válaszoló írta hogy röhejes, és arra írtam :)
2012. febr. 23. 15:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Aludjatok rá azért néhányat, és ha később is úgy gondoljátok, hogy ez az együvé-tartozásotokat a legjobban kifejező dolog, akkor hajrá!
2012. febr. 23. 15:59
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Én már sokat aludtam erre a dologra ;) Megvárom amíg eldönti ő hogy mit szeretne :)
2012. febr. 23. 16:07
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
én 34 éves vagyok,a lányom 15 és tavaly decemberben mindketten csináltattunk,majdnem egyforma virág tetkót az alkarunkra :P
2012. febr. 23. 18:12
 25/27 anonim ***** válasza:

nem vagyok még anyuka, de remélem hamarosan az leszek, a tetoválásokat pedig imádom!!!

Én szivesen viselnék ugyanolyan tetoválást, mint a gyerekem, mert ez egy életre hozzá kötne!

Ha közel áll hozzátok ez a minta, jó a kapcsolatotok és szeretitek a tetkókat, vállaljátok be:)

2012. febr. 23. 20:52
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ :)
2012. febr. 23. 21:35
 27/27 anonim ***** válasza:

nekem nagyon tetszik az ötlet!! szerintem ha anyukád nem is megy bele, de a felvetésednek, hogy így akarod kifejezni a szeretetedet iránta díjazni fogja! majd írd le mit mondott mert kíváncsi vagyok:)

most, hogy ezt olvastam, kedvet kaptam egy közös tetkóra a húgommal :P

21L

2012. febr. 24. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!