Anyukák, ti mit szólnátok ha ezt felhozná a lányotok?
Hogy lehetne anyával ugyanolyan tetoválásunk. Egy matriojska baba lenne mindkettőnkön, rajtam persze kisebb, mivel én vagyok a kisebb életkorú.
anyuka 48 lány 18
Picikébe szeretném a babát, szóval ne vmi 30cm-esre gondoljatok :) max 5 centi
Nem biztos, hogy kiröhögnék, ha passzol a személyiségéhez! A személyiség, és a stílus, nem a kor a legfontosabb. Aki nem tipikus kis háziasszony, hanem egy vagány nő, anyuka létére is, szerintem nagyon jól állhat neki egy tetkó :)
Kolléganőm édesanyja 50-en túl van. 40 alatti nők irigyelhetnék! Most csináltatott egy éve a kézfejére, nagyon jól áll neki! Senki nem röhög rajta. Nem szabad általánosítani. Oké, egy átlagos háziasszony biztos megrökönyödik, de hát ez van, nem tetszhet minden mindenkinek.
Én is anyuka vagyok, nekem tetszene.
Köszönöm a két utolsó válaszoló válaszát is :)
Uolsónak: Igen, én eltakarható helyre szeretném, mert mégis csak furcsa lenne egy tetovált orvos :D Valahogy nem túl bizalomgerjesztő :) Vagy még kozmetikai tetkóra is gondoltam, és akkor az nem is örökké tart :)
A korosztályának egy része ismeri, másik idegen.
Akik ismerik: ha illik hozzá, nem fogják kiröhögni.
Ha idegenek (azaz közértben, stb.): ki nem tojja le ha kiröhögik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!