Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, ti mit szólnátok ha...

Anyukák, ti mit szólnátok ha ezt felhozná a lányotok?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne anyával ugyanolyan tetoválásunk. Egy matriojska baba lenne mindkettőnkön, rajtam persze kisebb, mivel én vagyok a kisebb életkorú.

[link]

anyuka 48 lány 18

Picikébe szeretném a babát, szóval ne vmi 30cm-esre gondoljatok :) max 5 centi

2012. febr. 23. 15:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is 84%-os a véleményed :)
2012. febr. 23. 15:33
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Anyukád a saját korosztályában furcsa lenne tetkóval. Jó, gondolom a hétköznapi öltözékéből nem látszana ki, de pl. strandon a többi ennyi idős nő közül igencsak kilógna. Vagy az irodában (ha ott dolgozik) a munkatársai biztos, hogy kiröhögnék a háta mögött. Mire a te korosztályod lesz ennyi idős, már sok tetovált ötvenes nő lesz, senki nem néz majd rád furán, de anyud még más "világrend" szerint él.
2012. febr. 23. 15:38
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Én 21 éves vagyok, és már 13 évesen kitaláltam, hogy én akarok egyszer anyuval egy közös tetkót :) És most úgy néz ki, meg is csináltatjuk hamarosan. Kicsi minta olyan helyen, ahol eltakarható. :) szerintem nincs ebben semmi gáz, bár a matriojska nekem picit vad lenne, de ízlések és pofonok :) Azt mi nem tudjuk neked megmondani, hogy anyukád hogy reagálna erre, de szerintem még ha nem is megy bele a tetkóba, akkor is jól fog esni neki a felvetés :)
2012. febr. 23. 15:40
 14/27 anonim ***** válasza:
43%

Nem biztos, hogy kiröhögnék, ha passzol a személyiségéhez! A személyiség, és a stílus, nem a kor a legfontosabb. Aki nem tipikus kis háziasszony, hanem egy vagány nő, anyuka létére is, szerintem nagyon jól állhat neki egy tetkó :)

Kolléganőm édesanyja 50-en túl van. 40 alatti nők irigyelhetnék! Most csináltatott egy éve a kézfejére, nagyon jól áll neki! Senki nem röhög rajta. Nem szabad általánosítani. Oké, egy átlagos háziasszony biztos megrökönyödik, de hát ez van, nem tetszhet minden mindenkinek.

Én is anyuka vagyok, nekem tetszene.

2012. febr. 23. 15:40
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a két utolsó válaszoló válaszát is :)

Uolsónak: Igen, én eltakarható helyre szeretném, mert mégis csak furcsa lenne egy tetovált orvos :D Valahogy nem túl bizalomgerjesztő :) Vagy még kozmetikai tetkóra is gondoltam, és akkor az nem is örökké tart :)

2012. febr. 23. 15:42
 16/27 anonim ***** válasza:
ohh egy az ízlésünk :D istenem ha anya is belemenne egy ilyet magára tetováltatni... imádom a matrjoska babákat :)
2012. febr. 23. 15:42
 17/27 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm negyven évesen cisnáltatott, azóta van neki négy-öt de nagyobbacska tetoválások :) És nagyon jól áll neki :) meg köldök piercingje is van :) Nem nevetséges vele :)
2012. febr. 23. 15:44
 18/27 A kérdező kommentje:
81%-os pacsiii! 3 éves korom óta imádom őket :)
2012. febr. 23. 15:44
 19/27 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, félreértettél. Nem azt mondtam, hogy nevetséges, hanem azt, hogy kiröhögnék a korosztályában. És azért lássuk be, ő ott éli a mindennapjait, nem a huszonévesek között.
2012. febr. 23. 15:47
 20/27 anonim ***** válasza:
27%

A korosztályának egy része ismeri, másik idegen.

Akik ismerik: ha illik hozzá, nem fogják kiröhögni.

Ha idegenek (azaz közértben, stb.): ki nem tojja le ha kiröhögik???

2012. febr. 23. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!