Bebeszélem, hogy a párom hárítja a házasság témát?
"Amikor megbeszélném vele, hogy beszéljük meg, azt mondja folyton a hülye lelki válságomat kell hallgatni...(évente kb kétszer kérdezek rá hova tart a kapcsolatunk)."
Nem beszéled be, ez a srác nem óhajt téged feleségül, sem most, sem később. Hülye lelki válságod?? Még ahhoz is töketlen, hogy közölje, ne álmodozz esküvőről!
Szinte biztos,hogy a meglévő gyerekek mellé nem akar még 1-et.Akár a pasid,akár nem ingyen ne dolgozz senkinek!!!!
Amúgy szerintem terel,mint pulikutya a Hortobágyon.
Ebből a viselkedésből az jön le, hogy esze ágában sincs téged feleségül vennie, de szerintem még egy gyereket sem szeretne.
Ő jól megvan: van egy barátnője, aki teljesen ellátja őt (mondjuk ez sose értem, hogy felnőtt, egészséges, munkaképes embereket miért kell teljesen ellátni) és a gyerekét is, ezen kívül ingyen dolgozik az ő vállalkozásában, amiből ha később szétmennének nem profitálma semmit.
Ez a helyzet nekem erősen kihasználásnak tűnik. Mindenesetre: akárhogyan is döntesz a párodat illetően, ingyen ne dolgozz neki. Meg senki másnak se. Az anyagi függetlenség nagyon fontos és ha lenne lehetőséged más helyen dolgozni (manapság nehéz munkahelyet találni) akkor inkább dolgozz rendes fizetésért. Vagy kérd meg, hogyjelentsen be, és papírozzátok le a munkaviszonyt. (azok alapján, amit leírtál, sejtem, hogy ebbe se nagyon fog belemenni, hanem kamudátumokat fog kitűzni, akárcsak a gyerekkérdésnél.)
Nagyon hasonló a férjem sztorija, neki is van egy becsúszott gyereke. Emiatt eleinte ő se akart.
Viszont 2-3 év alatt feldolgozta a válást és előre is tud nézni.
A 4 évet ezért tartom soknak, mert ennyi idő alatt már irányba tud állni az ember, hogy mit is akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!