Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivagyok bukva mit tegyek nembirom tovább?
:'(
16 Éves lány vagyok és van egy 19 éves roma származású fiu barátom ,viszont a családom nagyon fajgyülölők és tiltanak minket egymástol, olyanokat modnanak hogy ha nemfejezem be vele feljelentik,ráfoghatnak bármit mert jó az ismeretségi körük meg mindne és mindenáron szétakarnak minket választani
de én viszont nagyon szeretem és őis engem 3 hónapja avgyunkegyütt fogalmamsincs mit tegyek!!!,romantikusabb fajta és nagyon kedves jó szivü ,de a szüleim nagyonfaj gyülölök :@ :'( nembirom tovább :'( nagyonszeretjük egymást
mit tegyek ?????? :'(
( bocsánat a helyesirási hibákért de nem nagyon figyeltem,nagyon kivagyok borulva :( )
Jahj de nagyra vagy magaddal.
De elkell hogy szomoritsalak kézpeld el nemtörtént semmirossz!
Minden a legnagyobb rendben boldogok vagyunk együtt és mindennél jobban szeretjük egymást!:)
További szép estét.
Még valami. Semmiben nemvolt igazatok!:)
(Ez azokra nemvonatkozik akik segíteni próbáltak)
hát igen... Egyenlőre ne igyál a medve bőrére :D
(és hidd el, hogy itt azok akartak a legjobban segíteni akik azt mondták, hogy hagyd a p*csába)
de majd meglátod... Az okos mások hibáján tanul, a buta a sajátján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!