Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivagyok bukva mit tegyek nembirom tovább?
Figyelt kérdés
:'(
16 Éves lány vagyok és van egy 19 éves roma származású fiu barátom ,viszont a családom nagyon fajgyülölők és tiltanak minket egymástol, olyanokat modnanak hogy ha nemfejezem be vele feljelentik,ráfoghatnak bármit mert jó az ismeretségi körük meg mindne és mindenáron szétakarnak minket választani
de én viszont nagyon szeretem és őis engem 3 hónapja avgyunkegyütt fogalmamsincs mit tegyek!!!,romantikusabb fajta és nagyon kedves jó szivü ,de a szüleim nagyonfaj gyülölök :@ :'( nembirom tovább :'( nagyonszeretjük egymást
mit tegyek ?????? :'(
( bocsánat a helyesirási hibákért de nem nagyon figyeltem,nagyon kivagyok borulva :( )
17!!! A cigányok egymás között is cigánynak mondják egymást. Magát a szót nem tartják sértőnek, hanem a hangsúlyt. Ez a szó még nem von magával rasszizmust. Tanuld meg helyesen értelmezni a mondatokat.
2012. jún. 15. 21:34
22/47 anonim válasza:
en elore is sok sikert kivanok,a tobbieknek meg uzennem h nem mindegyik roma csalad tartja ugyan azt a "nep" hitet h az aszonynak nincs bele szolasa.vannak normalis csaladok is akik rendesen dolgoznak,elnek nem ugy mint az el szenesedett fajtajuk
2012. jún. 15. 21:37
23/47 anonim válasza:
21! igen! a cigányok cigányozhatják egymást, de ha már egy magyar mondja a cigányra azt, hogy cigány, akkor az már rasszizmus és az illető egy büdös náci! csak nyugodtan járj utána! mondhatod akármilyen csengő-bongó lágy és kellemes hangsúllyal, hogy cigány... örülj neki, ha pár pofonnal megúszod és nem kerülsz az ügyeletre!
2012. jún. 15. 21:48
24/47 anonim válasza:
Hát nem tudom hol élsz te, de hogy óriási gyűlölet van benned az is biztos, és téveszméid is vannak. Egyáltalán nincs ilyen, de ahogy látom nem hajlasz arra hogy meghallgass egy másik véleményt is, így nem is próbállak meggyőzni. De azt javaslom neked, hogy nézz utána hogy mit jelent a náci, mert legalább tisztában leszel a fogalmakkal.
További szép estét!
2012. jún. 15. 21:53
25/47 anonim válasza:
én nagyon is jól tudom, hogy mit jelent az a szó, hogy náci... de elég sok kisebbségi... akarom mondani cigány nem tudja és helytelenül mindenkire aki ellenük van ráaggatja ezt a jelzőt. arról én nem tehetek, hogy ennyire primitívek és tudatlanok! és igen, ha hiszed, ha nem van egy cigány ismerősöm! ÉS Ő IS UTÁLJA AZ ÖSSZES TÖBBIT! nem általánosítani akarok, de, hogy 90%-uk r*hadék, az hétszentség!
2012. jún. 15. 22:00
26/47 anonim válasza:
Nem egy olyan esetről hallottam már,hogy "a kedves, aranyos" roma fiú, meg egy magyar lány összejött, aztán az lett a vége,hogy a lány kereste a kenyeret...az utcasarkon. Úgyhogy csak óvatosan, persze ez a te életet kérdező, csak megemlíttetem ezt dolgot. Unokahúgom 15 éves volt,majdnem elvitték k.rvának, az akkori barátja tartozott egy cigónak. Nem tudta megadni,cigó ennyit mondott,semmi gond, hány éves a barátnőd? 15? Elvisszük futattni. Annyi mákja volt unokatesómnak,hogy az anyja kárnyájáról tudott levenni pénzt,és megadta a tartozást, 10 ezer forintot.
még nincs egy napja! ugye ti is kitaláljátok, hogy vajon milyen etnikumúak?
2012. jún. 16. 00:50
28/47 anonim válasza:
dögevő :D:D:D ezt megjegyzem, a kérdésre nem válaszolok a többiek megtették, annyit megjegyzek, hogy nem tudom sajnálni azokat akiknek a rétiniggerek mellet lett szar az élete, senki se kényszerítette oda
2012. jún. 16. 01:36
29/47 A kérdező kommentje:
22.es koszonom!:)
tobbieknek...... figyeljetek en biztos hogy nemfogom otthagyni,nagyon szeretem ismerem hogy milyen ,a családjáit a barátait,mind normálisak nem a bünöző fajták!
nem csak a szerelem vakit el,mert mikor még nemvoltunk együtt akkoris igygondoltam!
lehet igazatok van,én ezt még nemtudhatom de szerintem nem..
majd elválik,az biztos hogy nemhagyom ott
2012. jún. 16. 10:36
30/47 anonim válasza:
kedves kérdező! azért majd ha történni fog valami pár hónap/év múlva... akkor légy oly szíves visszajönni ehhez a kérdéshez és leírni! :) előre is köszönöm! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!