Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kivagyok. Mit tegyek? :' (
A barátommal 8. hónapja vagyunk együtt! Kb. 3 hete találkoztam az exemmel,ő nem tudott róla! Nem voltunk kettesben,ott volt velünk egy barátja is! Csak beszélgettünk nem történt semmi sem! A barátom ezt megtudta és óriási balhé lett belőle! Végül meg tudtuk beszélni,de mindig föl hozza és állandóan ""bánt"" ezzel a dologgal! Beszélt az exemmel is megerősítette amit mondtam,hogy csak baráti beszélgetés volt az egész és ,hogy nem kettesben voltunk!
A barátom el akar vinni hazugság vizsgálatra és mindig mindig veszekszünk az egyszeri találkozásom miatt az exemmel! A hazugság vizsgálat olyan megalázó számomra :(!!!Mit csináljak?? Hogy adjam a tudtára,h csa Ő ell nekem és az exem csak barátom?????? Jah és fölhívatta velem ,hogy mondjam meg neki,hogy soha többé ne keressen!! Segítsetek,nagyon elvagyok keseredve!!
A barátodnak súlyos féltékenységi és önértékelési zavara van.
Sokan vagyunk ezzel így,mi kicsi farkú férfiak.
ez egy barom!! ez a legalja, h az exedet hivogattatja veled :S
ilyen a mesében sincs!!
Hazugságvizsgáló...stb...nálam egy kapcsolat alapja a BIZALOM..szted a párodnál ez fenn áll??? :S
próbál megbízni benned....sztem ez nem elég egy kapcsolatban...
miben hazudsz neki, miben vered át ő szerinte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!