Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kivagyok. Mit tegyek? :' (
A barátommal 8. hónapja vagyunk együtt! Kb. 3 hete találkoztam az exemmel,ő nem tudott róla! Nem voltunk kettesben,ott volt velünk egy barátja is! Csak beszélgettünk nem történt semmi sem! A barátom ezt megtudta és óriási balhé lett belőle! Végül meg tudtuk beszélni,de mindig föl hozza és állandóan ""bánt"" ezzel a dologgal! Beszélt az exemmel is megerősítette amit mondtam,hogy csak baráti beszélgetés volt az egész és ,hogy nem kettesben voltunk!
A barátom el akar vinni hazugság vizsgálatra és mindig mindig veszekszünk az egyszeri találkozásom miatt az exemmel! A hazugság vizsgálat olyan megalázó számomra :(!!!Mit csináljak?? Hogy adjam a tudtára,h csa Ő ell nekem és az exem csak barátom?????? Jah és fölhívatta velem ,hogy mondjam meg neki,hogy soha többé ne keressen!! Segítsetek,nagyon elvagyok keseredve!!
Próbál bízni? Hát nem úgy tűnik, akkor nem lenne féltékeny.
Ott már gond van, ha nincs meg a bizalom.
Nem vitatkozni kell, hanem leültetni szépen,aztán megkérni, hogy "fogja be", mert szeretnél mondani valamit.
Megkérni, hogy ne szóljon közbe, bármit is mondanál, majd utána elmondhatja ő is a véleményét.
Higgadtan beszélni vele, nem gúnyosan, nem pofákat vágva, szeretettel.
Elmondani neki konkrétan, hogy mi történt.
És elmondani, hogy igazat mondasz, és nem hazudsz neki, mert szereted, és ha ő is szeret, meg kell, hogy bízzon benned, mert csak így működhet tovább a kapcsolatotok.
És, hogy te azzal a sráccal szeretnél továbbra is lenni, aki volt a megismerkedésetekkor, és nem azzal a durcás gyerekkel akivé változott.
Így is képesek vagytok szexelni????
Én biztos nem csinálnék vele addig semmit, amíg nem rendeződik az agya, illetve, amíg nem válik ismét férfivá a gyerekből.
Egyértelmű, hogy a szex sem működik, ha egyéb probléma van a párkapcsolatban!
Ja, még annyit, hogy ő azt veszi hazugságnak (vagy azt is) hogy nem mondtad el neki, hogy beszéltél az exeddel.
Mondd neki azt, hogy azért nem szóltál róla, mert nem tartottad olyan fontosnak.
A barátod enyhén szólva túlreagálja DE szerinted milyen sz*r lehet neki az, hogy az exeddel találkozgatsz?? meg hogy nem mondod el neki és kerülőutakon át kell megtudnia? Ez abban erősíti meg, hogy titkolsz valamit, esetleg viszonyod van.
Mi lenne ha nem találkoznál többet az exxel? Ők találkoztak már?
Neked hogy esne ha rendszeresen találkozna az exével és nem mondaná el neked?
20n
egyertelmu hogy nem bizik benned. marpedig ahol bizalom nincs, ott meg baratsagrol se lehet beszelni, nemhogy szerelemrol.
ha semmibe veszi a szavad, azzal teged vesz semmibe.
a helyedben kidobnam de nagyon gyorsan.
Egyetlen egyszer találkoztam az exemmel és ismerik egymást! Nem találkozgatom vele!!!!!
A párom féltékeny és állandóan azt mondja nekem,hogy hazudok neki elege van! Pedig nem hazudok neki,de egyszerűen már megfolyt! Mindenről tudni akar! Nem kapok néha már tőle levegőt! Ha ezt mondom neki fölháborodik ,és azt mondja h nem értem meg,h mennyire fáj ez neki ... Ááá nem tudom teljesen h mit csináljak ... szeretem és talán ezért tűrök még mindig ....
Mi Atyánk
Ki vagy a mennyekben...?
Mert ÉN nagyon ki vagyok a földön!!!;)
Mérlegeld a dolgokat, hogy mi az amiért még vele vagy, és mi szól ellene.
És ezt mutasd meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!