Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kivagyok akadva ezen? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kocsival mentünk az utcán és a barátom látott egy lányt és mondta, hogy mennyire fullos csaj és egy olyan emberrel járt akiről senki nem tudta megmondani mit eszik rajta..kérdezem és akkor miért nem vagy ilyen fullos csajszival erre, hogy mert tudja magáról, hogy nincs náluk esélye, mert hogy nem olyan jó pasi illetve az összes a pénzre megy dehogy ha olyan jó pasi lenne fullos csajokat keresne.. és, én miért nem vagyok jobb pasival mondom mert te kellesz meg nem tartom magamat én se szépnek erre ő:pedig az vagy.. lehet túl reagálom de az van bennem, hogy csak azért van velem és szeret engem, mert nem látja úgy, hogy jobb lányoknál lenne esélye..és kényszerhelyzet..megtanulta azt szeretni akit lehet? ..2012. márc. 6. 18:34
1/4 anonim válasza:
háát..kivételesen téged pártollak!
Azért ez kicsit erős volt! Mert ez olyan mintha azt jelentené, hogy...azért vagyok csak veled mert nem kellenék jobbnak...szerintem vagy elhamarkodta, vagy egy idióta a pasid!
27/f
3/4 anonim válasza:
Ha szeret veled lenni, akkor mindegy a többi. Kár volt ezt mondania, de legalább nem hazudott valami baromságot.
4/4 anonim válasza:
Olyan mintha "Nincs ló,jó a szamár is " alapon lenne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!