Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a mai lányok a nálunk 5-6-7 évvel idősebb pasikra?
# 30:
nem sorolnám magam a buta libák körébe és attól h nem haladom meg a magad elé állított lécet a korommal,attól még nem leszel értelmesebb és többet tudó ha lenézel.
másrészt persze..először mindenki belebukik a már említett rózsaszín felhőkbe,de nem feltétlen ködösít el mindenkit. És az h reálisan láss egy kapcsolatot vagy bármi mást ami körülöttünk zajlik ahhoz nem feltétlen társul a minimum 30+ év...
16 évesen 22 éves párom volt, mert testileg-lelkileg olyanra volt szükségem, nem egy kis nyikhaj, laza vagyok szétesem menő srácocskára vágytam, hanem érett, értelmes férfira. Én is érett voltam, hamar fel kellett nőnöm, kötekedés nem kell.
Azóta is együtt vagyunk.
22/L
ez nem csak a mai lányokkal van így... ez a világtörténelem kezdete óta így volt... szokj hozzá a legtöbb lány az idősebb pasit keresi aki ÉRETTEBB... ez még nem apakomplexus... + én most 25 vagyok és folyamat szedem fel a 18 19 éves kis fruskákat mert ugyebár dolgozok keresek havi 120 at ami édes kevés de sokkal menőbb mint egy középsulis 0 keresete:P eltudom őket vinni ide oda és ez tetszik nekik... nekem meg ők:P
Apám 1941 es anyám 54 es pedig ez már nem egy mai nemzedék és mégis idősebb... olvass egy kis történelmet rengetegszer fogsz találkozni ezzel a jelenséggel, ugyanis ez a világ rendje... a 15/21 párosításban ugyan ez a felállás... a 21 éves kisfiúknak tetszik a kis hamvas punci... a 15 éves lányoknak meg hogy nem egy éretlen kiskamasszal vannak...
Csak simán :
A kissebb(20 alatti) lányoknak a kurukbeli fíúkkal azért nehezebb a viszony,mert még ilyen korban a fiúk nem elég érettek a komolyabb kapcsolatokhoz(kivéve,ha csak simán hülyék,és nemtalálnak nem pattanásos fiút maguknak:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!