Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan férfival, aki 2 évvel idősebb, mint az anyátok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a válaszotokra!2012. máj. 26. 21:37
3/11 A kérdező kommentje:
S ha megtetszene vagy passzolnátok?
2012. máj. 26. 21:43
5/11 anonim válasza:
Nem dehogy. Nincsen apa komplexusom
6/11 anonim válasza:
Nem, hiába tartja jól magát fitt vagy jól néz ki de azért az kicsit sokk
7/11 anonim válasza:
Én 19 éves voltam amikor összejöttem egy 36 éves elvàlt férfival. Egyidős volt apámmal és rögtön beleszerettem, 2 évig minden rendben volt, tetszett és imponált hogy figyelmes, igazán nőnek éreztem magamat mellette. Aztán amikor összeköltöztünk lassan megváltozott minden, kiderült hogy alkoholista és szerencsejátékfüggő. Elég nehezen, de sikerült elhagynom. Akkor megfogadtam magamnak, hogy elvált férfival nem foglalkozok többet!
8/11 anonim válasza:
Ha Bruce Willis lenne is az illető, akkor sem.
9/11 anonim válasza:
perszehogy. :) de csak ha Bruce Willis az. :-) annyira szeretem Brucet!
10/11 anonim válasza:
Hát vannak férfiak, akik nagyon bejönnek, és nem is két évvel idősebbek anyámnál, de összejönni nem jönnék velük össze. Max ha már tényleg annyira belezúgtam az illetőbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!