Fiúk! Összejönnétek egy tőletek 2-5 évvel idősebb lánnyal. Kiderülne, hogy a lány még sosem volt férfival. Meglepődnétek?
Mit gondolnátok? Meglepő? Lelombozó? Jó érzés?
Köszi!
22:41
:D Igen, ezért is írtam inkább, hogy "fiúk". A félreértések elkerülése végett...én ismerek pár 40-est, de azok nem igazán ebben a dimenzióban élnek. ;)
Semmi gond, manapság úgyis nehéz értelmes nőt találni, akin nem ment át még a fél város.
Én szívesen megismerkednék egy ilyen lánnyal. Ha gondolod nekem írhatsz privátban mindenkinek szoktam válaszolni és nem harapok, csak ha akarod. :D
22/F
Köszönöm a választ fiúk! És örülök a reakciónak is. :) Igazából megvan már az "áldozatom" rendes srácnak tűnik. Sosem voltam oda a fiatalabb fiúkért, de most így alakult. Szegénykém mindig odáig van attól, hogy egy "tapasztalt, érett nővel" jött össze. Persze nagyot fog lesni, ha megtudja, hogy ő tapasztaltabb, mint én. :D
Egyébként ő 22 és 24 vagyok. Volt már kapcsolatom, de AZ nem történt meg.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!