Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan és miről tudnék beszéln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és miről tudnék beszélni egy nálam 17évvel idősebb férfivel?

Figyelt kérdés
Van egy helyes 30-as férfi aki megtetszett. Buszsofőr így hetente kb 2-szer találkozunk. De a köszönésen kívül semmit nem beszéltünk. Egyszerűen nem tudom hogy kezdjem el a beszélgetést. Van egy haverom aki szintén buszsofőr és jóban van vele. Megkérdezte h mi a véleménye rólam: Erre azt mondta hogy aranyos kedves lány vagyok csak fiatal. Ez nem is baj hiszen csak barátkozni akarok vele. Meg mindig néz a buszon a visszapillantóban. (mégcsak 16 vagyok) Segítsetek!! :)) köszii!:)

2012. máj. 29. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a gond????? Menj oda hozzá mond meg, hogy ismerkedjünk aztán ennyi.
2012. máj. 29. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ...Nem tom nem biztos ,h gyerkekkel szeretne ismerkedni :/ Lehet ,h aranyosnak ,jópofának tart ,de lehet ,h őt a saját "érett" korosztálya vonza legalábbis amit a heverodnak mondott abból nekem ez jön le ,de asztán lehet ,h 1 patront szivesen el lőne rád is ..csakhát az eléggé pedó+ gondolom nem alkalmi dolgok érdekelnének vele kapcs-ba
2012. máj. 29. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezeket a "miről beszélgessünk?" kérdéseket. Ha annyira nem tudtok miről beszélgetni, hogy idegenektől kérsz tanácsot, akkor fölösleges barátkozni.
2012. máj. 29. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
őőő ahogy így leírtad és visszaolvastad nem gondolod hogy kicsit furcsa? Konkrétan az apád lehetne, persze vannak egyedi estek amikor adódnak ilyen barátságok, de gondolj bele mit szólhat a felesége (ha van neki) egyébként csak simán beszélgess vele ha már minden nap találkoztok ez nem olyan ciki. De azért szerintem mégis gondolkodj még ezen... ilyen idős korban azért a férfiak szerintem már vágynak arra hogy megállapodjanak... Azt is gondold végig hogy miért írod hogy csak barátkozni akarsz vele amikor rögtön azzal nyitottad a kérdést hogy van egy HELYES 30-as...
2012. máj. 29. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
pedofil buszsofőr.
2012. máj. 29. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
te vagy az Barbi? :O
2012. máj. 29. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!