Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a mai lányok a nálunk 5-6-7 évvel idősebb pasikra?
apakomplexus és divat keveréke
a saját korosztályuk még eszükbe sem jutna.
Ráadásul ezzel a 21 éves fiúk töketlensége is minősítve van, hisz ha csak 15 éves lányokat tudnak felszedni, az enyhén szólva is cinkes.
A tegnapi, a tavalyi, sőt, még a 10 évvel ezelőtti lányok is azokra buktak. Csak a társadalom egyre elnézőbb ezekkel szemben, így manapság már sűrűbben össze is jönnek az ilyen párok.
És hogy miért? Tudja a tököm! :D
Gondolom a korosztálybéli srácokat gyerekesnek tartják. Egy 20 éves csávó legtöbbször sármban és értelemben is lekörözi a 15-17 éveseket.
Bár nekem nem kellene egy 16 éves csaj, sőt.
19 alá nem mennék. ^^
22/f
Tévedésben vagy kedves kérdező.
Tök mind1 a csajoknak, hogy idősebb vagy fiatalabb a pasi, egyetlen dolog amit néznek, hogy jóképű-e vagy nem.
(Legalább is nekem ez a kőkemény tapasztalatom)
Olyat is ismerek egy csomót hogy 17-18-19 éves csajok kifigyelnek egy helyes, jóképű felcseperedő kisfiút, és amikor 14 éves lesz, elkezdik b@szatni vele magukat... szánalmas.
Sztem nem kivétel nélkül...
De mondjuk vannak olyanok, akik szimplán az érettebb pasikra buknak. Nekem pl. bejönnek az érettebb gondolkodású pasik azt meg nem a 16-17évesek között fogom keresni..
meg sztem az 5-7évvel még nincs is semmi baj, a gond ott kezdődik mikor a pasi 2x annyi idős mint a lány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!