Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért buknak a mai lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak a mai lányok a nálunk 5-6-7 évvel idősebb pasikra?

Figyelt kérdés
Szinte kivétel nélkül. 15 éves a lány és 21 éves a barátja...

#korkülönbség...
2012. jún. 8. 19:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
A lány miért gondolkozna az életről? Ha egyszer valaki többet nyújt neki, akkor azt fogja választani, ilyen egyszerű. Nőj fel te is erre a szintre, vagy lehetsz meleg, vagy szedegetheted a selejtet netes társkeresőn, vagy lehet ku.rvázni (de ahhoz pénz kell).
2012. jún. 8. 19:52
 22/38 A kérdező kommentje:
19:52. Egyik alternatív megoldást sem választom... Eddig is megvoltam nélkülük. Csak néha vannak olyan pillanatok a mikor jó lenne valaki akivel lehet beszélgetni...
2012. jún. 8. 19:54
 23/38 anonim ***** válasza:
0%

pont 15 eves multam egy hete szoval irok egy normalis valaszt.

a mi korunkban a lanyok sokkal eretebbek mint a fiuk,a legtobb lany mar ilyenkor a szexre is vagyik(nemkell emiatt ribancozni!),viszont tobb az ilyen fiu aki meg nem.

en azert bukom az idosebb pasikra mert a 15 eves velemennyidos fiuk kb olyan erettek mint amilyen en voltam 12-13 evesen . belsoleg mondom.

szoval mi lanyok ilyen idos korban szazszor erettebbek vagyunk.

soha nem jonnek ossze vele egykoruwal.

15/L

jahj es 19 eves baratom van

:)

2012. jún. 8. 19:56
 24/38 anonim ***** válasza:
26%

"a mikor jó lenne valaki akivel lehet beszélgetni..."

igen, hát ez 1 ideál. mindenkinek jólenne

a lányok korábban érnek, de korábban öregednek is. elég megnézni meztelenül egy 30éves nőt... semmire se jó már smink nélkül. nem kell tőlük irigykedni, pasik 50 éves korukig simán jók

2012. jún. 8. 19:57
 25/38 A kérdező kommentje:
Csak ilyen ideált, aki el is fogad úgy ahogy vagyok olyan találni, mint tűt a szénakazalban.
2012. jún. 8. 20:00
 26/38 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok és én is buknék egy 5-6-7 évvel idősebb pasira :D
2012. jún. 8. 20:08
 27/38 anonim válasza:

valóban érettebbek a lányok de ők se egyből világosodnak meg... van amiben már felfogják a lényeget de sok olyan van amiben még tiszta gyerekek..és ilyen szintre kb. min. 3 vagy akár több év is kell h egy fiú/férfi eljusson. és főleg mivel a lányok már érzékelik a különbséget így majdhogynem lenézik a velük egy idős pasikat ezért is van h nem akarnak velük egyidős barátot..

én mondjuk most vagyok 17 és barátommal fél éve vagyunk már együtt aki 23..egy buliban jöttünk össze de mikor kiderült a korkülönbség mindkettőnket zavart.. én se arra hajtottam h minél idősebb pasim legyen... de így jött össze :)

2012. jún. 8. 20:13
 28/38 A kérdező kommentje:
Hát ha nektek így jó akkor j ó. Én nem tudnám elképzelni, hogy egy nálam 5-6 évvel fiatalabb lánnyal jöjjek össze....
2012. jún. 8. 20:22
 29/38 anonim ***** válasza:
#28: pár év múlva már másképp fogod gondolni.
2012. jún. 8. 20:27
 30/38 anonim ***** válasza:

A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.

Jol mondja a gyerek. Az idosebb pasi altalaban gazdagabb, tapasztaltabb, jobban tudja, hogy kell a kis libuskakat szediteni (a nagyreszuk csak ezt teszi hiaba eltek a rozsaszin kodben, de nagyreszt csak szop@tnak). De amugyis a nok atlagba 5-10 evvel tobbet elnek, szerintem pont ezert ez az idealis korkulonbseg ket ember kozott, nem erettseg kerdese a dolog. A hazassagok nagy reszeben is a ferfi idosebb pedig ott mar mind1, hogy 30 vagy 33 nincs sokkal elobb az idosebb.

2012. jún. 8. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!