Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért buknak a mai lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak a mai lányok a nálunk 5-6-7 évvel idősebb pasikra?

Figyelt kérdés
Szinte kivétel nélkül. 15 éves a lány és 21 éves a barátja...

#korkülönbség...
2012. jún. 8. 19:28
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Későn érnek egyes dolgokban? Szerintem egy párkapcsolat nem a dugásról kell szóljon. Az nem párkapcsolat....
2012. jún. 8. 19:39
 12/38 anonim ***** válasza:

22 éves fiú vagyok és a 14-17 éves lányoknak jövök be leginkább, ez van.

Viszont ovlt már olyan lány, aki megijedt a korom miatt és nem mert velem ismerkedni.

Szerintem ez lányfüggő, ki milyen.

2012. jún. 8. 19:41
 13/38 A kérdező kommentje:
Én most 17 vagyok, de volt olyan hogy hugom barátnője be próbálkozott nálam . szolig 7 évvel vagyok idősebb.... Tudja mikor. Majds talán ha idősebbek lesznek kiegynelítődik. 30 éves koromig meg marad egyetlen társam a hű motorom:)
2012. jún. 8. 19:43
 14/38 anonim ***** válasza:
Liz* elárulnád h milyen az az érettebb gondolkodás?19 éves vagyok képes vagyok felfogni h az élet kemény és szar.Szeretnék házat,annyi pénzt h jól éljek,felfogom h fősulira kéne mennem.Családot egyenlőre nem szeretnék (valószinűleg 1 22 éves sem szeretne pont 1 15 évessel családot alapítani amennyiben nem cigány,feleségül sem tervezném venni an őt akivel járnék)Emelett viszont szeretek számítógépes játékokkal is játszani,hülye sorozatokat nézni és a haverjaimmal lógni.Most ebből neked mi jön le?!Érett gondolkodású vagyok v sem?
2012. jún. 8. 19:44
 15/38 anonim ***** válasza:
65%

érett gondolkodás = pénz, kocsi, munka

a nőknél a fogalmak mást jelentenek

2012. jún. 8. 19:45
 16/38 Liz* ***** válasza:
"16-17évesek" te 19vagy szal... emellett én ezt nem bántásnak szántam, ez csak egy vélemény. Nem értem mért kell rajta felkapni a vizet...
2012. jún. 8. 19:46
 17/38 A kérdező kommentje:

Persze nekem nagy hátrány hogy mondhatni úgy konzervatívabb vagyok. Vagyis a bulizás nem arról szól hogy elmegyek és KO-ra iszom magam. Megiszok 1-2 sört meg egy felest és elég.

A cigarettát meg ki nem állhatom... A pöfékelés meg a másik dolgo, de ez már más téma. eről is meg van az erős véleményem. Az is csak azért csináljék mert hú az egyik csinálja akkor lenne maradjon már.... Szánalmas egy világ van ma...

Szerintem egy ép eszű 17 éves akinek nincs kinyalva a pi**ája és nincs mindne alátéve, vagyis tudja hogy miaz a munka az van annyira érett hogy el tud gondolkozni az életről...

2012. jún. 8. 19:49
 18/38 anonim ***** válasza:
39%
Heves a stílus de nem vagyok ideges :D.Sőt ha ez jött le elnézést.Amúgy 19:45 van benne valami. :)
2012. jún. 8. 19:50
 19/38 A kérdező kommentje:

Nekem is vannak konkrát elképzeléseim a jövőre ami nem az hogy elmegyek a buliba és másnap reggel valahogy hazajutok... Ennél távolabbi elképzeléseim vannak.

Lassan már az is ciki ha valami nem volt még részeg....

2012. jún. 8. 19:51
 20/38 anonim ***** válasza:
72%

Én 25 felett nézelődöm, alatta eddig csak csalódás ért. Sajnálom, ez van, 18 évesekkel már nagyon befürödtem, 0 közös érdeklődést találtam.

18/L

2012. jún. 8. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!