Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a mai lányok a nálunk 5-6-7 évvel idősebb pasikra?
22 éves fiú vagyok és a 14-17 éves lányoknak jövök be leginkább, ez van.
Viszont ovlt már olyan lány, aki megijedt a korom miatt és nem mert velem ismerkedni.
Szerintem ez lányfüggő, ki milyen.
érett gondolkodás = pénz, kocsi, munka
a nőknél a fogalmak mást jelentenek
Persze nekem nagy hátrány hogy mondhatni úgy konzervatívabb vagyok. Vagyis a bulizás nem arról szól hogy elmegyek és KO-ra iszom magam. Megiszok 1-2 sört meg egy felest és elég.
A cigarettát meg ki nem állhatom... A pöfékelés meg a másik dolgo, de ez már más téma. eről is meg van az erős véleményem. Az is csak azért csináljék mert hú az egyik csinálja akkor lenne maradjon már.... Szánalmas egy világ van ma...
Szerintem egy ép eszű 17 éves akinek nincs kinyalva a pi**ája és nincs mindne alátéve, vagyis tudja hogy miaz a munka az van annyira érett hogy el tud gondolkozni az életről...
Nekem is vannak konkrát elképzeléseim a jövőre ami nem az hogy elmegyek a buliba és másnap reggel valahogy hazajutok... Ennél távolabbi elképzeléseim vannak.
Lassan már az is ciki ha valami nem volt még részeg....
Én 25 felett nézelődöm, alatta eddig csak csalódás ért. Sajnálom, ez van, 18 évesekkel már nagyon befürödtem, 0 közös érdeklődést találtam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!