Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez válási indok lehet?
Páromnak van egy kicsit túl jó férfi barátja. Egy-két hetente találkoznak. Igen jól megvannak, mind a kettő nagy dumagép, mindent meg tudnak beszélni. 100%-ban tudom (ne menjünk bele, kár is firtatni), hogy a páromnak ő tényleg nem más, mint egy nagyon jó barát, akivel kibeszélhet mindent, nem akar többet. A pasi elfogadja ezt, de ha rajta múlna szerintem nem habozna megtenni a dolgot... Szóval párom találkozni akar vele egyik este a lakásán. Dumálgatnának, borozgatnának.
Én mondtam neki, hogy nekem ez sok, és hogy ne tegye, de azt mondja miért ne találkozhatna ott egy barátjával, nincs abban semmi.
Szerintem ez nem fér bele egy normális kapcsolatba. Nem értem miért ragaszkodik hozzá. Ha megteszi, komolyan elgondolkozom, hogy kell-e ez nekem, pedig sok éve együtt vagyunk. Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!