Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez válási indok lehet?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy kicsit túl jó férfi barátja. Egy-két hetente találkoznak. Igen jól megvannak, mind a kettő nagy dumagép, mindent meg tudnak beszélni. 100%-ban tudom (ne menjünk bele, kár is firtatni), hogy a páromnak ő tényleg nem más, mint egy nagyon jó barát, akivel kibeszélhet mindent, nem akar többet. A pasi elfogadja ezt, de ha rajta múlna szerintem nem habozna megtenni a dolgot... Szóval párom találkozni akar vele egyik este a lakásán. Dumálgatnának, borozgatnának.

Én mondtam neki, hogy nekem ez sok, és hogy ne tegye, de azt mondja miért ne találkozhatna ott egy barátjával, nincs abban semmi.

Szerintem ez nem fér bele egy normális kapcsolatba. Nem értem miért ragaszkodik hozzá. Ha megteszi, komolyan elgondolkozom, hogy kell-e ez nekem, pedig sok éve együtt vagyunk. Ti mit gondoltok erről?

2012. jún. 6. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:

Ja!

Én is azt hittem, hogy te vagy a feleség és a férjed megy a férfi barátjával borozni. :D

Ebben az esetben azt mondtam volna, hogy hadd menjen, mivel egy hetero pasit azért elég nehéz letéríteni az útról, ha pedig bi, akkor jobb ha minél előbb kiderül.

De ha nem ez a helyzet,

leülnék a barátnőmmel/feleségemmel és megbeszélném vele, hogy ez mennyire nem esik jól, és nem szeretném, ha elmenne.

Találkozzanak nyugodtan, de ne a pasi lakásán kettesben.

Azért vélekedem másként, mert egy pasi már csak az erőfölény miatt is könnyen kihasználhat egy becsípett nőt. És attól függetlenül, hogy a párodban 100 %-ig megbízol, a haverjában még nem feltétlenül kell.

27/N

2012. jún. 6. 12:08
 12/62 anonim ***** válasza:
Kérdező egyszer már tettél fel egy kérdést hasonlót? Ott a lényeg az volt, hogy a feleséged sokat van együtt a pasassal együtt kajálnak meló helyen, beszélgetnek, és kávézóba is voltak a pasi meg haza viszi mindig! Akkor ezek szerint nem sikerült megbeszélni a dolgokat?????
2012. jún. 6. 12:20
 13/62 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ilyen így nem kérdeztem. Talán egyszer régebben olyat, hogy belefér-e, hogy éjszaka beülnek valahova, és kocsival hazahozza, de hozzám. De nem a pasihoz, mert ott még nem volt. Nem tudom, te hogy értetted azt, hogy 'haza'.
2012. jún. 6. 12:26
 14/62 anonim ***** válasza:
Akkor te vagy az, annyira régen azért nem volt 2 hónapja talán! Beülnek valahova este és a pasi haza viszi a feleséged magyarul te hozzád így gondoltam. Szerintem ti el fogtok válni ez miatt majd. Intézkedj ne légy papucs, ne engedd!!
2012. jún. 6. 12:36
 15/62 A kérdező kommentje:
Igen, elég gáz a dolog. Akkor megmondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik, azóta a találkái jó részét eltitkolja, és nem tudja, hogy tudom. Mondhatjuk, hogy elfajult a helyzet. Nemsokára sort kerítek nála egy súlyosabb beszélgetésre, hogy most már döntse el mi a fontos neki.
2012. jún. 6. 12:43
 16/62 anonim ***** válasza:
Rossz nőt vettél el. Én az ilyesmit nem tudnám tolerálni... Találkozgass, meg flörtölgess te is más nőkkel, aztán vagy rájön, hogy ez így nem jó, és csak egymásra koncentráltok utána, vagy ha ezek után se jön rá, én lelépnék...
2012. jún. 6. 12:51
 17/62 anonim ***** válasza:
akik lepontozták a 8-ast azok titkos viszonyban élnek valakivel és ugyanígy barátságnak állítják be a dolgot vagy mi?:D
2012. jún. 6. 12:55
 18/62 anonim ***** válasza:
11%
Olyan nincs, hogy férfi-nő barátság, ha meg elmondod neki, hogy te ezt nem szeretnéd, és őt nem érdekli, az már eléggé gáz, viszont ha azt mondod neki, hogy ne merészelje, mert ez neked rosszul esik, és válasszon, és nem téged választ, akkor mennyen a 3.14csába.
2012. jún. 6. 12:55
 19/62 anonim válasza:
34%
Az én legjobb barátom is fiú, úgyhogy a lány szemszögéből tudok válaszolni. Hogyha 100%-ig megbízol benne, akkor szerintem engedd el. Hogyha a férfi bepróbálkozik nála, akkor nagyon kellemetlenül fogja érezni magát, visszautasítja, elmondja neked, és lazít a kapcsolatukon. Hagyd hogy megnézze mi történik, ő nem lát bele többet a dolgokba. 20L
2012. jún. 6. 12:56
 20/62 anonim ***** válasza:
55%

Kérd meg, hogy aludjon veled otthon. Meséld el, milyen fontos ez neked, és butaság a féltékenység, de sajnos nehezen küzdesz meg vele.

Ecseteld, mennyire fájdalmas lenne, hogy egy másik férfinál alszik.

Beszélj "érzelmesen", az hatásos. mesélj az "iránta érzett szeretetedről". A nők szeretik az ilyeneket hallani.

És ne tiltsd meg neki, kérd.

Ha erre sem reagál, akkor már tényleg komoly baj van.

Másrészt: Én nem mondnám meg a páromnak a helyedben, hogy a levelezésében turkálok. Csak olaj a tűzre. Inkább ecseteld, mennyire szereted, és hogy milyen fontos számodra a bizalom, meg hogy mindenben őszinték vagytok egymáshoz. Ha nem reagál, akkor pendítsd meg, hogy mennyire örültél, hogy mikor jelezted, milyen problémás neked ez a féltékenység a barátjára, ő cselekedett, és visszavett a találkákból. És mennyire tiszteled, amiért meghallgatott, és hálás vagy, amiért segít neked legyőzni ezt a dolgot.

Profi érzelmi zsarolás, de szerintem hatásos lehet az esetedben.

A lényeg: a mondandód ne legyen támadó, agresszív. Használj leíró mondatokat, beszélj az érzelmeidről. "Áradjon a szeretet és a figyelem." Köszönj meg akármit, és kérj bocsánatot a nemlétező/általa beképzelt sérelmekért. Hass a lekiismeretére, drámázz kicsit.

Egy szóval add meg neki azt a figyelmet, amit a másik pasi biztosít neki.

Hosszú távon.

Ha ügyesen csinálod, akkor nem kell kiteregetned a kártyáidat, és mégis olyan lesz a változás, amilyet szeretnél.

2012. jún. 6. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!