Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez válási indok lehet?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy kicsit túl jó férfi barátja. Egy-két hetente találkoznak. Igen jól megvannak, mind a kettő nagy dumagép, mindent meg tudnak beszélni. 100%-ban tudom (ne menjünk bele, kár is firtatni), hogy a páromnak ő tényleg nem más, mint egy nagyon jó barát, akivel kibeszélhet mindent, nem akar többet. A pasi elfogadja ezt, de ha rajta múlna szerintem nem habozna megtenni a dolgot... Szóval párom találkozni akar vele egyik este a lakásán. Dumálgatnának, borozgatnának.

Én mondtam neki, hogy nekem ez sok, és hogy ne tegye, de azt mondja miért ne találkozhatna ott egy barátjával, nincs abban semmi.

Szerintem ez nem fér bele egy normális kapcsolatba. Nem értem miért ragaszkodik hozzá. Ha megteszi, komolyan elgondolkozom, hogy kell-e ez nekem, pedig sok éve együtt vagyunk. Ti mit gondoltok erről?

2012. jún. 6. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
40%

Véletlenül leszoptad a korrepetítorod, és semmi jelét nem mutatod a megbánásnak :)

Ez aztán temperamentum, gratulálok.

"mire én észbe kaptam, már nem az asztalnál ültem, hanem előtte térdeltem"

"Neki nyilván nem számoltam be a cumizásról. Annyit mondtam neki, hogy igaza volt, rám nyomult, és nem megyek több órára.

A barátom meg azt mondta, hogy megkönnyebbült, és nem is akar többet hallani a dologról, minden mag van bocsátja, ha ő választhatja ki a következő tanárt."

Hát, ez aztán gerinc, gratulálok..

Komolyan, hogy nem köpöd le a tükörképed?

Mindegy, minden ember más és más, legyél úgy boldog, ahogy tudsz. De azt nekem ne meséld be, hogy véletlenül leszoptál valakit, mert hülyeség. Szépen bevetted a szádba a lompost, mert akartad. Tudtad mit csinálsz, és jól esett. Mert rib@nc vagy. Nem baj persze, ettől leszel egyedi. Vagymi.

Könyörgöm, ez szánalmas! És elintézi annyival magában a dolgot, hogy a hapsi rábírta :D

Ha ez nem lenne, ki kéne találni, és stand-up ban előadni.

2012. jún. 6. 14:02
 42/62 anonim ***** válasza:
mit vagytok már úgy oda? mintha a pasik makulátlanok lennének :D
2012. jún. 6. 14:10
 43/62 anonim ***** válasza:
40%

várj, egy kérdés: lenyelted?

:D

2012. jún. 6. 14:15
 44/62 anonim ***** válasza:
20%
Én makulátlan vagyok, nem járok más lányokkal sehová, nem beszélgetek lányokkal, egyrészt mert barátnőmnek nem esne jól, és tiszteletben tartom, másrészt miről beszélgessek velük? A ruhaboltokról, esetleg a hajbalzsamról? Természetesen "baráti" beszélgetésekről beszélek, nem arról, hogy munkahelyen az ember beszél a munkatársával.
2012. jún. 6. 14:17
 45/62 anonim ***** válasza:
43%

Vannak tisztességes emberek, és vannak kevésbé gerincesek.

És mindkét tábort gyarapítják mind a nők, mind a férfiak.

Mit vagyok úgy oda? Megdöbbent a hidegvéred. Csak ennyi.

2012. jún. 6. 14:18
 46/62 anonim ***** válasza:
szóval nincs közösségi életed, csak a barátnőddel lógsz? :) biztos érdekes..... nekem pl. nagyon sokat jelentenek a fiúbarátok, mert nem szidják rögtön a pasimat, hanem észérveket keresnek, megnyugtatnak, h tuti h szeret, elbeszélgetünk, stb....... nem értem továbbra se h ebben mi a rossz..
2012. jún. 6. 14:18
 47/62 anonim ***** válasza:

"Mit vagyok úgy oda? Megdöbbent a hidegvéred. Csak ennyi."

most mégis mit mondjak? nekem az apukám mentős, néha utazok velük, amikor megyek az egyetemi városomba, ők meg egy beteget szállitanak.. na, ott látok olykor dolgokat, amiken "megéri" kiakadni, ettől kezdve egy ilyen dolog nem tud megérinteni... és egyre elégedettebb vagyok, néha annyi is elég, h tudom, h élek.. na, ezért van meg ez a "hidegvér".

2012. jún. 6. 14:20
 48/62 anonim ***** válasza:
11%

de lenyelted, vagy nem?

most már kajak érdekel

2012. jún. 6. 14:24
 49/62 anonim ***** válasza:

43, 49

Le. Ettől most változott valami?

2012. jún. 6. 14:28
 50/62 anonim ***** válasza:
ehhh....... dedós vagy :D
2012. jún. 6. 14:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!