Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez válási indok lehet?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy kicsit túl jó férfi barátja. Egy-két hetente találkoznak. Igen jól megvannak, mind a kettő nagy dumagép, mindent meg tudnak beszélni. 100%-ban tudom (ne menjünk bele, kár is firtatni), hogy a páromnak ő tényleg nem más, mint egy nagyon jó barát, akivel kibeszélhet mindent, nem akar többet. A pasi elfogadja ezt, de ha rajta múlna szerintem nem habozna megtenni a dolgot... Szóval párom találkozni akar vele egyik este a lakásán. Dumálgatnának, borozgatnának.

Én mondtam neki, hogy nekem ez sok, és hogy ne tegye, de azt mondja miért ne találkozhatna ott egy barátjával, nincs abban semmi.

Szerintem ez nem fér bele egy normális kapcsolatba. Nem értem miért ragaszkodik hozzá. Ha megteszi, komolyan elgondolkozom, hogy kell-e ez nekem, pedig sok éve együtt vagyunk. Ti mit gondoltok erről?

2012. jún. 6. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 DiMalto ***** válasza:
33%
Kicsit túl agódod a dolgokat nem???
2012. jún. 6. 11:54
 2/62 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez még nem válási indok, viszont elég furi helyzet. Tényleg nem valami megszokott egy normális kapcsolatban. Az nem merült fel bennetek, hogy 3-an is összeülhetnétek borozgatni?
2012. jún. 6. 11:54
 3/62 anonim ***** válasza:
Most arra célzol, hogy a férjed legjobb barátja meleg? Mert akkor elég bizarr. Menj vele.
2012. jún. 6. 11:59
 4/62 A kérdező kommentje:
Nekem is fura, kicsit erősnek érzem. Amúgy a pasival érthető módon nem vagyunk jóban, szóval a 3-as még furább lenne. Volt, hogy kicsit túlzásba vitte a párom iránti érdeklődést...
2012. jún. 6. 12:00
 5/62 A kérdező kommentje:
A párom nő, basszus :)
2012. jún. 6. 12:01
 6/62 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek nincs abban semmi, hogy a feleséged éjszaka egy másik pasi lakásán borozgat, aki mondjuk a munkahelyről kocsival viszi el, miközben az elintézi, hogy az ő csaja se legyen ott? És annak ellenére ragaszkodik ehhez, hogy megkéred, hogy miattad azért ezt ne tegye?
2012. jún. 6. 12:05
 7/62 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a pasi és a párod meg a nő? Párodnak(nő) akinek van egy ffi barátja? Vagy most mi van??
2012. jún. 6. 12:05
 8/62 anonim ***** válasza:
51%
hát figyelj,házasságban még nem éltem,de volt már egy jó pár éves kapcsolatom,amiben én sem örültem volna egy ilyen szitunak.én mindig azt vallottam hogy hosszútávon nincs nő-férfi közötti barátság.vagy megtörténik valamikor a dolog vagy teljesen megszakad a kapcsolat,azért mert nem történik meg a dolog.érted hogy értem?
2012. jún. 6. 12:06
 9/62 A kérdező kommentje:
Pontosan, én vagyok a pasi, a párom nő. És van egy pasi barátja.
2012. jún. 6. 12:07
 10/62 anonim ***** válasza:
Jah értem már! Hát szerintem ez nem helyén való, hogy a feleséged egy pasival borozgat a lakásán. De ezt a feleségednek tudni kéne úgy vélem és beszélgess el a feleségeddel. Ő mit szólna fordított helyzetben??? 24f
2012. jún. 6. 12:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!