Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez válási indok lehet?
Páromnak van egy kicsit túl jó férfi barátja. Egy-két hetente találkoznak. Igen jól megvannak, mind a kettő nagy dumagép, mindent meg tudnak beszélni. 100%-ban tudom (ne menjünk bele, kár is firtatni), hogy a páromnak ő tényleg nem más, mint egy nagyon jó barát, akivel kibeszélhet mindent, nem akar többet. A pasi elfogadja ezt, de ha rajta múlna szerintem nem habozna megtenni a dolgot... Szóval párom találkozni akar vele egyik este a lakásán. Dumálgatnának, borozgatnának.
Én mondtam neki, hogy nekem ez sok, és hogy ne tegye, de azt mondja miért ne találkozhatna ott egy barátjával, nincs abban semmi.
Szerintem ez nem fér bele egy normális kapcsolatba. Nem értem miért ragaszkodik hozzá. Ha megteszi, komolyan elgondolkozom, hogy kell-e ez nekem, pedig sok éve együtt vagyunk. Ti mit gondoltok erről?
Utolsó volnék: remélem összejön.
Mert ha az a célod, hogy a kapcsolatotok helyre álljon, akkor nem szabad nyíltan támadni. Korábban írták mások, hogy menj el Te is nőzni, és tedd féltékennyé: remélem nem gondoltál ilyesmire. Szerintem elég kellemetlen lenne a reakciója.
Legjobbakat!
22es:
Nem, nem határtalan. Nem hülye, pontosan tudja mi a dörgés. És eszméletlenül jót tesz az egójának, hogy a pasi udvarol neki, figyel rá. És minderre ráteríti a "naív vagyok, észre sem vettem" köntöst. Nem hülyék a nők, jegyezd meg kisfiam.
Passring jol irja!
Ha ferfi nem akara semmit akkor minek hivja at borozgatni, hagyjuk mar..
Nekem is vannak nagyon jo lany barataim de sose hivam at este beorzgatni, beszelgetni.
Aki meg reagalt annak meg azt uzenem, hogy olvassa a gyk gyakrabban keves olyan nap van, hogy ne lenne olyan kerdes: Hogy a lany irja, h buliztak kicsit sokat ivott s egy nagyon jo bartjaval veletlen megtortenet. De annyira szeretem a parom bla-bla-bla-bla.
Nem vagyok egy feltekeny tipus de ez nalam is kiverne a biztositekot! Legyezgesse a parom hiusagat egy teazoban, vagy ilyen helyeken, de ne a lakasan.
Passring stílusa kicsit egyszerű, de jól beszél, én felpontoztam XD
Na, szóval: egy férjes asszony nem borozgat kettesben éjjel egy idegen (=nem a férje, és nem vérrokona) férfivel. Lehet maradinak nevezni, de ezt az én gyomrom se venné be. El sem tudod képzelni, hogy egy pali milyen könnyen el tudja csavarni egy nő fejét egy ilyen "borozgatós" estén, főleg hazai terepen. A párodban megbízhatsz, de nem csak ő lesz ott.
Beszéld ezt át a csajszival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!