Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez válási indok lehet?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy kicsit túl jó férfi barátja. Egy-két hetente találkoznak. Igen jól megvannak, mind a kettő nagy dumagép, mindent meg tudnak beszélni. 100%-ban tudom (ne menjünk bele, kár is firtatni), hogy a páromnak ő tényleg nem más, mint egy nagyon jó barát, akivel kibeszélhet mindent, nem akar többet. A pasi elfogadja ezt, de ha rajta múlna szerintem nem habozna megtenni a dolgot... Szóval párom találkozni akar vele egyik este a lakásán. Dumálgatnának, borozgatnának.

Én mondtam neki, hogy nekem ez sok, és hogy ne tegye, de azt mondja miért ne találkozhatna ott egy barátjával, nincs abban semmi.

Szerintem ez nem fér bele egy normális kapcsolatba. Nem értem miért ragaszkodik hozzá. Ha megteszi, komolyan elgondolkozom, hogy kell-e ez nekem, pedig sok éve együtt vagyunk. Ti mit gondoltok erről?

2012. jún. 6. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
46-os: Ahogy észreveszem nálad a közösségi élet a discoban kimerül. Szerinted közösségi élete nincs annak, akik nem az ellenkező nemmel csinálnak valamit... Nem fogok ezen senkivel veszekedni. A lényeg, hogy egy komoly kapcsolatba nem fér bele a hárman párban. Ha nekem valami rosszul esik azért vagyunk lelki társak, hogy megbeszéljük, és úgy alakítsuk, hogy mindkettőnknek jó legyen. Az biztos nagyon kellemesen érintene, ha barátod egy csajhoz megy borozgatni, te meg otthon döglesz. Biztosan felejthetetlen jó bulid lesz otthon. Nem is beszélve arról, hogy hiába kérted ne menjen, nem számít a véleményed.
2012. jún. 6. 14:32
 52/62 anonim ***** válasza:
0%
nálunk nincs ilyen, h vmire kérem, és nem érdekli a véleményem. nem merül ki a discoban, képzeld el :D de mivel 22 vagyok, biztos nem fogok otthon rohadni :) és az h vannak fiúhaverok, még rohadtul nem hárman párban :D
2012. jún. 6. 14:33
 53/62 A kérdező kommentje:
Légyszi, a nem idetartozó dolgokat ne itt tárgyaljátok már ki, köszönöm.
2012. jún. 6. 14:38
 54/62 A kérdező kommentje:
És most már azt hiszem elég választ kaptam, világos a kép, tudom, mit kell tennem, köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 6. 14:39
 55/62 anonim ***** válasza:
És mit?
2012. jún. 6. 14:40
 56/62 anonim ***** válasza:
11%

Kedves kérdező:

nem véletlenül provokáltuk a csajt, látszólag nem ideillő dolgokkal

engem nem érdekel, ki mit csinál, de olvass már a sorok között, a saját érdekedben :-)

2012. jún. 6. 14:46
 57/62 anonim ***** válasza:
nem kell neki semmit elolvasnia. vannak ilyen dolgok.. úgy csináltok, mintha most hallottatok volna ilyet először :))) nincs semmi gond, a többit úgyis nekik kell megbeszélniük, és kész.
2012. jún. 6. 14:48
 58/62 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe biztos kiakadnék nagyon. Szerinted ha te mennél egy csaj lakására ő tolerálná? Ha találkozni akarnak találkozzanak egy kávézóban, vagy mondjuk nálatok, amikor te is otthon vagy, és mondjuk megismerkedhetnél vele, de kettesben, este meg még borozgatnak is, ez már kicsit sok. Szerencsés a párod, hogy ilyen elnéző vagy vele. És ő meg elég rafinált ahhoz, hogy ki is használja azt, hogy szereted, és nem akarsz vele veszekedni. A határokat feszegeti, te meg engeded. Ha nem szabod meg a határokat állandóan neked okoz fájdalmat, ha meg megszabod megharagszik rád...hát nem könnyű helyzet...
2012. jún. 6. 14:53
 59/62 anonim ***** válasza:
beszélj a pároddal!!! mi ezt nem oldhatjuk meg helyettetek :)
2012. jún. 6. 15:57
 60/62 Diavolino44 ***** válasza:
11%
Vegulis ez is egy erv! Teljesen mind1, milyen a szituacio a ribanc hajlamu nok ravehetok ,h hus legyen a szajukban. Gratulalok...
2012. jún. 6. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!