Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem számít már a szerelem?
Utolsónál a pont, én is ugyanígy gondolkozom, ami a külsőt illeti.
A pénzről meg úgy gondolom, hogy nem szabad, hogy számítson. Független, önálló, dolgozó nő vagyok, magamat tartom el, nem arra kell a pasi, hogy megvegyen nekem minden hülyeséget. Ugyanakkor az emancipáció nálam nem érte el az elviselhetetlen feminista szintet. Nagyjából ott az átmenet szerintem, hogy a harmadik randitól fizetem a kávémat/mozimat, akármit, viszont azt szívesen veszem, ha felsegítik a kabátomat vagy kinyitják nekem az ajtót.
Remélem én is tudtam valami ellenpontot mutatni...
24/N
nem igaz hogy a szépet csak pénzéhes ribancok, én sem vagyok csúnya, de mégsincs egy normális pasi aki járna velem , pedig csak szeretetre vágynék!
Aki ilyeneket ír ( pl: a 2. ) az egy nagy f*sz
16:37
de csúnya lehetsz ha senki se akar járni veled.. illetve túl nagyon az elvárásaid
63% te egy bunkó vagy!
Egy nőnek legyenek elvárásai!
igenis a nők szeretnek a pasik kihasználnak! Ez ritkán van fordítva!
A plázacicus+szép nő között nagy különbség van!
Ne a pénzre fogd, hogy egy lúzer bunkó vagy!
a nők 90% nem szereti ha egy pasas nagypofájú, bunkó.
Nem értem miért kell osztani az észt, amikor nőknek szól a kérdés,és pasik válaszolnak rá???
Kérdező! valószínű, nem az igazi partnert találtad meg ezekben a lányokban!
Sajnos ez gyakori fordítva is, hogy eg ynő mindent megad egy faszinak, aki kis idő múlva elszemtelenedik, és szemét lesz aljas módon, azért mert már nem szereti a nőt!
Lehet nekik nem voltál már az igazi társ, majd megtalálod a számításodat. Ez nem a jóképűségtől függ sajnos, hogy valakinek milyen tartós-jó lesz a párkapcsolata.
21L
15/15 ma 18:35
hahahahahaha, te vagy a példa, akikről szó van.
18:35
63% te egy bunkó vagy!
"Egy nőnek legyenek elvárásai!"
a pasi meg kussoljon!
"igenis a nők szeretnek a pasik kihasználnak! Ez ritkán van fordítva!"
Szerintem meg többször van fordítva
"A plázacicus+szép nő között nagy különbség van!"
plázacica = szép nő szóval nincs nagy különbség
"Ne a pénzre fogd, hogy egy lúzer bunkó vagy!"
Ki a lúzer bunkó? irigykedünk???
"a nők 90% nem szereti ha egy pasas nagypofájú, bunkó."
Persze hogy nem. Ezért sír az összes bunkó, nagypofájú rosszfiú hogy nem jut neki nő ugye..
10:00
"Nem voltak képesek normálisakat felszedni"
Normálist hogy lehet felszedni? Felszedni csak az utcasarkon álló r*bancot lehet. Egy normális nőt meghódítani kell..
te se lehetsz normális ha ennyire se tartod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!