Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lenne a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a szerelem?

Figyelt kérdés

Szeptember első hetében történt...

Valami adminisztrációt intéztem a suliban . Hulla fáradt voltam,és azt se tudtam,mi merre van,aztán végre elverekedtem a helyre ahova mennem kellett,akkor megpillantottam Őt...Mindössze egy pillanat volt,találkozott a tekintetünk,rögtön vonzalmat éreztem iránta. Furcsa érzés volt,ilyet korábban nem éreztem,hirtelen történt,és nem is nagyon tudtam ezzel mit kezdeni. Eléggé zavarba jöhettem,talán egy tollat is elkértem tőle. Majd amikor mindketten elintéztük amit kellett,kifelé még váltottunk pár szót,majd így szólt:- Jaj,nekem most hova kell most mennem?...Én meg nem tudtam neki erre mit mondani,csak lazán odavágtam,h én aztán nem tudom,h neki hova kell mennie ...majd faképnél hagytam.

Aztán telt múlt az idő,és többször előfordult,h utcán,vagy buszmegállóban megláttam,és ismét találkozott a tekintetünk,mélyen egymás szemébe néztünk,majd mentünk tovább a dolgunkra. Felismertük egymást.

Előfordult,hogy miközben utaztam a buszon,megláttam őt az utcán,ahogy egy idegen fiúval veszekedik egy buszmegállóban. Furcsa volt,hogy egyre gyakrabban tűnt fel ez a különös lány az életemben így véletlenül .Ezt követően a sors igen érdekes helyzetekben hozott össze minket újra meg újra...Valami ilyesmi lenne a szerelem kezdete? Véletlenek nincsenek. Legalábbis ennyi biztos nem,mint ami velünk történt.

Ezek csak a kezdetek,de ha valakit érdekel,írjon privátban,és elárulom,hogy folytatódik a story.

2012. jún. 1. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:

hát nekem is volt ilyen srác az életemben, hogy egy nap százszor összefutottunk, suli, könyvtár, bolt, busz, már zavarbaejtően, míg végül szóba elegyedtünk, jobban megismertem egy kis ideig ú.mond "kavartunk" is, de rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, teljes más világ..

de először én is úgy voltam ezzel, hogy lehet ő életem nagy Ője:D hát veled hátha ez történik most:)

privátban leírhatod a storyt teljesen:)

20l

2012. jún. 1. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
menj oda hozzá, ha legközelebb meglátod :) tényleg semmi sem történik véletlenül :)
2012. jún. 1. 23:53
 3/3 anonim ***** válasza:
tessen már írni nékem, mert kíváncsi vagyok:)
2012. jún. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!