Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szeretem?
Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt. Én 16F ő 16L. Sokan mondják rá, hogy "ribanc", mert sok kapcsolata volt, szinte már rengeteg és mindenkivel 2 hetet. Azt mondják hagyjam a fenébe. A lány barátjának tart, meg kedvel, de sosem szól hozzám, mintha nem is léteznék csak akkor ha szüksége van valamire. Osztálytársaim azt mondják, hogy kihasznál, ami lehet, de nem akkarom elhinni. Talán tényleg egy "ribanc"? Aki válaszol azok a vélemények szerint fogok eljárni.2012. jún. 1. 14:03
2/4 anonim válasza:
Ennyi idősen én is ilyen voltam, biztos ribancoztak is... volt egy nagyon jó barátom. Szerelmet vallott... 7 évig tartott a kapcsolatunk.
3/4 anonim válasza:
23srác vagyok 4éves kapcsimon vagyok túl azóta állandóan rossz embereket fogok ki így azt mondom próbáld meg max csalódsz erősödsz ami hülyeség:D ha nem próbálod meg akkor az fog gyötörni.tökmind1. buta hozzáállás de inkább csalódok mostmár mint gyötörjön és bennem legyen hogy nem próbáltam meg.
4/4 A kérdező kommentje:
de ő tényleg úgy viselkedik mint egy ribanc!
2012. jún. 4. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!