Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem nem tudok mit tenni!?
Ha első szerelem, akkor arra mindig emlékezni fogsz. Ha hosszú ideig voltatok együtt, talán a megszokás is. Nekem egy négy éves kapcsolat után, pl. egyedül aludni volt a legrosszabb.
Ne légy egyedül, barátok, hobbi, kösd le magad, és ideje új pasi után nézni, ha egy év alatt nem talált vissza, nem kell tovább várnod rá.
Ez hülyeség...
Ismerkedj másokkal, én is mindig úgy érzem, hogy nem kell, más csak Ő. Amíg meg nem ismerek mást, aki nála is jobb:-)
De, ha a randik mellett is csak az exedre gondolsz, akkor ne gyere össze más lánnyal. Én már voltam ilyen helyzetben, a pasim még mindig szerette az exét, és úgy jött velem össze. Ne tudd meg, mennyit szenvedtem. Szétmentünk, és ő két éve a csodára vár, hogy az exe visszamegy hozzá... Remélem, te nem ilyen leszel
Mindent lehet csak akarni kell.
Gondolom megvolt az oka,h miért szakítottatok, s miért nem működött a kapcsolatotok.
Ha ő tovább tudott lépni, akkor ideje lenne neked ne a múltba kapaszkodva, hanem előre fele nézni.
Ha majd pár évvel később ismét összehoz titeket a sors, nem tudom,h hány éves lehetsz, akkor már érettebben, átértékelve fogjátok egymást kezelni, s akkor lehet,h tartósabb kapcsolatotok lesz.Addig ismerkedj, lehet,h fél év múlva már rátalálsz a következő nagy Ő-re:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!