Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom kezd elhízni. Hogy vegyem rá, hogy járjon pilatesre vagy hasonló csoportokba?
elkezdtem olvasni az okos hozzászólásokat, de a felénél úgy döntöttem, se kedvem, se gyomrom nincs hozzá...
mint sok előttem szóló, én is elszomorodtam, mert akarva-akaratlan' is megfordult a fejemben, hogy tényleg így gondolkodnak a férfiak... értem a kérdést. épp azért kérsz segítséget, mert nem akarsz tuskó lenni... csak maga az elv bántó...
viszont, hogy válaszoljak is... arra alapozva, hogy állítólag szereted ezt a lányt, bizonyára érted őt annyira, hogy tudd, hogyan add elő anélkül, hogy megbántanád. ha beleszövöd a mondanivalódba, hogy az ő érdekét tekinted, talán nem fogod vérig sérteni. [ettől függetlenül nagyon szíven ütött a kérdés]
tapasztalatból beszélek, velünk anno a fordított eset történt meg, ugyanis én anorexiás voltam, és a barátom vett rá, hogy járjak vele konditerembe. mindvégig tartotta bennem a lelket, soha nem mondta, hogy csúnya vagyok, mindig csak az egészségemért aggódott, boldognak akart látni. és meg is gyógyultam. nem kevés időbe telt, de rengeteget segített, hogy akit a legjobban szeretek, nem akart elhagyni, akkor is vonzónak talált, mikor már tulajdonképpen kislány-testem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!