Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom kezd elhízni. Hogy vegyem rá, hogy járjon pilatesre vagy hasonló csoportokba?
De sok álszent okostojás.Igenis fontos a külső emberek vagyunk könyörgöm.
Szóval kérdező értelek téged a bnőd egy lusta d....,ne haragudj,hogy ezt írom,megkapta a punciba a pélót ilyenkor a nők 95%-a leül,és kifogásokkal vegyítve nem add magára,ez nagyon szomorú.
Ez szereted úgy is szereted ezt hagyjuk jó srácok és lányok,egy kapcsolatért TENNI ismétlem TENNI,várjatok mégegyszer leírom TENNI és méegyszer leírom TENNI KELL.Érthető?
Ha nektek jó,hogy a párotok igénytelen lelketek rajta,de nem kellene a másikat ezért lenézni mert a külső fontos,mert igenis fontos,én sem azért izzadok az edzőteremben,meg adok magamra,hogy aztán olyan nővel legyek akit nem kívánok,mert igenis a párodat meg kell kívánnod,hogy szexelhess vele,szerintem.
Kérdező nagyon egyszerű a dolog,mond meg neki,kerekperec,így:
,,Figyelj Drágám,én látod,mennyit teszek magamért,hogy jó pasi legyek,meg megteszek érted mindent.Gondolom látod ezt.Viszont én nem szeretem a duci elhízott nőket egyáltalán,nekem fontos,hogy még most is kívánjuk egymást,mert az az igazság,hogy kevésbé kívánlak szexuálisan sokkal,nem tetszik ez az alakod most,légyszíves tegyél érte,hogy csinos legyél újra,vagy pedig akkor itt és most fejezzük ezt a kapcsolatot be,mert nekem ez nem pálya így."
Lehet lepontozni,de tudjátok mit mondott Brian Tracy:,,Az emberek 40%-a nem azzal van együtt akivel szeretne".
24Fffi
A CSAJOM KEZD ELHÍZNI ............!!!!
Azt hittem valami 165/ 80 paramétert írsz !!!
Erre egy normál mérettel rendelkező adatot közölsz !!
Szerintem veled van a baj !!
168/ 64 kg. túlsúlyosnak látod a csajodat ?????
Én 169 / 63 kg vagyok és mindenki megszól , hogy hízhatnék még 1-2 kg-ot.
Ezért van annyi gebe , anorexiás csaj , mert vannak olyan szerencsétlen vadbarmok , mint TE !!!
Én a csaj helyében ahogy megemlíted a fogyás , már dobnálak is !!!!
NEKI HAZUDHATSZ DE MAGADNAK NEM , ALAPBAN NEM SZERETED HA A MÉG NEM LÉTEZŐ SÚLYFELESLEGE FOGLALKOZTAT :-(((
Gratulálok #14-es,persze a ilyen a magyar ember nem lehet megmondani,ha valami nem tetszik,hát olyan pasid is lesz egy papucska,jó kutya ül majd.
Egy férfi igenis megfogja mondani,ha valami nem tetszik neki,lehet szépen is,az a baj,hogy önzők vagytok,aztán csodálkoztok ha a pasitok beállít egy nap egy másik nővel és ő a szemét.
Én azt mondom,hogy akinek nem lehet elmondani ami zavar az tűnjön el az életemből nekem nem kell önérzetets perszóna,majd jön helyette 100.
Jóvanna, nem kell mingyár összeugrani! :)
Mondd meg neki őszintén. De lehetőleg finoman, ne ilyen durván, hogy "elbúcsúzunk egymástól" vagy ilyesmi.
De az is szóba jöhet, hogy egy barátnőjét kéred meg, hogy járjanak el együtt konditerembe, vagy mozogni valamit. Kicsit persze átlátszó a dolog, de mivel mindkettőtöknek ilyen fontos a külső, talán nem fog érte haragudni!
Várható volt,hogy az itteni csajoktól ilyen választ kapok.Nagyon hálátlanok és szemetek tudtok lenni.14es ha már a szakitásnál tartunk,olyan lány kezdett ki velem amilyet te max a tv ben láthatsz,én mégis a sajátom mellett maradtam.Rátok ez sem jellemzö,ti már az elsö komplimens után dobnátok a másikat.
"Én a csaj helyében ahogy megemlíted a fogyás , már dobnálak is !!!! " Nagyon szép..Ezért fog a legtöbb férfi aki megteheti eldobni benneteket mint egy használt rongyot..
A 64 kiló mióta egyenlő az igénytelenséggel ?! ?! ?!
Te jó ég, mekkora idióta vadbarmok vannak a földön. Annyit ír, hogy a barátnőjére feljött pár kiló, és egyből azt szűrik le egyesek, hogy igénytelen disznó. Hát gratulálok...
Én a 170 centimhez voltam sokáig 63-64 kiló, és világéletemben megnéztek a férfiak, mert csinosnak tartottak. Egy gramm felesleg nem volt rajtam. Ápolt vagyok, mindig is sokat tornáztam, semmilyen téren nem hanyagoltam el magam. Most ugyan 56 kiló vagyok (betegség miatt lefogytam, és nem híztam vissza), de semmivel nem lettebb szebb.
Tényleg inkább szakíts vele, jobb lesz neki. Persze ha ugyanolyan felszínes, mint te, akkor végül is pont egymáshoz passzoltok.
Sok "boldogságot".
A sok felháborodott lánynak:
Nem azt írta, hogy el van hízva a barátnő, hanem hogy kezd elhízni. Lehet, hogy a kapcsolatuk elején volt 55-60 kiló és most felröppent rá hirtelen jó pár, és a kérdező nem szeretné, ha a folyamat nem állna meg 75-80 vagy 90-ig. Az, hogy a kérdezőnek nem ez a zsánere, az nem azt jelenti, hogy felszínes. Ő egy vékony lánnyal jött össze azért, mert neki az tetszik.
Ez a külsőséges duma is nevetséges. Netán végig kéne néznie, ahogy teljesen eligénytelenedik a lány? Mert a hízás igen is az igénytelenedés jele. Úgy gondoljátok, hogy elég megfogni a másikat egyszer egy jó pillanatban és utána már elengedhetitek magatokat? A kapcsolat közben is küzdeni kell azért, hogy tetsszünk a párunknak. A fiúk sem engedhetik meg maguknak, hogy "na megvan a csaj, akkor kész" és mehet a sörhaseresztés, a lustulás.
Ennyi erővel azt is írhatnánk, hogy a lány már nem szereti a kérdezőt, mert nem érdekli, hogy tetszik-e neki vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!