Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom egyiptomi, julius vegen meglatogat minket az anyukaja meg a huga. Csak arabul beszelnek, nem tudom hogy ertettem majd meg magam veluk. Voltatok hasonlo helyzetebe?
Étellel,itallal kínálni tudod őket szavak nélkül is:)Gondolom készülsz valami kajával,itallal. Esetleg tudakold meg a párodtól, hogy mit szeretnek enni,ami még kivitelezhető itt Mo-n :)
Mutathatsz neki fotókat a családodról,valahogy elmutogathatod ki mit csinál,ki kicsoda és magadról is valahogy beszélhetsz.Én a helyedben azért olvasgatnék a neten hangos szótárat alapszavakról !
egy másik fórumról idézek :
"Jó hogy megosztja tapasztalatát az arab férfiakkal kötött házastársi kapcsolat vonatkozásában. Nekem voltak ( 1978-1982 ) arab évfolyamtársaim. Velük sokat beszélgettem arról, hogy mit gondolnak a nőkről. Kendőzetlenül elmonták, hogy a nő meghódítása érdekében előzékenyek, figyelmesek, szexuálisan mindent elkövetnek, hogy a nő jól érezze magát. Amikor viszont meghódították és feleségül veszik, onnantól a helyzete másodlagos, betagozódnak az otthoni családi viszonyokban és azt kell csinálniuk amit ők vagy az édesanyjuk mond. Sajnálattal tapasztalom, hogy sok fiatal nő még mindíg bedől ennek az arabkultusznak.
Tudomásul kell venni, hogy más kultúra, és ez a más kultúra a nőket nem becsüli."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!