Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beteg vagy szereted ha barátod/nöd meglátogat? Nátha, láz, köhögés, virusos torokfájásra gondolok!

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Megfejtem a rejtélyt. 14 éves lány vagy, 18 éves a fickód, és nem volt képes a seggét elszállítani hozzád. tovább folytatom: nem is nagyon keresett.

A válaszom pedig: igen, igen, elmegyek, sőt, én még suliból is lógtam már emiatt. :P

2009. dec. 13. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:

én nemakarom h olyankor eljöjjön hozzám a barátom. egyrészt azért mert én olyankor 3 takaró alatt fekszem izzadva h minél hamarabb meggyógyuljak, és hagymateát vedelek, másrészt meg mert nemakarom neki átadni, hogy aztán ő is végigszenvedje ezt, és akkormeg azért nemtudunk talizni.

inkább meggyógyulok gyorsan.

2009. dec. 13. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:

1. szeretem, mert mellettem van, és ápol

2. nem igazán szeretem, mert nem szeretném ha elkapná a betegséget, és hogy olyan állapotban lásson..

2009. dec. 13. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:

ha vírusos akkor maximum nem csókolózunk.

ha nagyon rosszul vagyok akkor 1 max 2 nap amíg nem talizunk, de alapesetben igen, meglátogatjuk egymást, ha meg nem, akkor is beszélünk telefonon, smsben, msnen.:)

2009. dec. 13. 21:00
 5/12 anonim ***** válasza:

egyetértek a 3. válaszolóval :)

16/L

2009. dec. 13. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
persze
2009. dec. 13. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Alap nekem eddig bármikor beteg volt siettem hozzá! Múltkor vírusos beteg volt és vettem rostosat meg minden ilyet :)
2009. dec. 13. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Kifejezetten igénylem ha a Párom velem van olyankor, mert utálok egyedül lenni, akkor meg különösen igénylem a közelségét! Nála meg alap, hogy meg sem fordul a fejében, hogy magamra hagy!
2009. dec. 13. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen!

Minden nap találkozunk... Akkor is ha betegek vagyunk! :)

Mindig egyszerre vagyunk betegek, és egymást ápolgatjuk! =)

2009. dec. 13. 21:52
 10/12 anonim ***** válasza:

első: azt a kérdést éntettem fel de ezt nem:D

am én meglátogatom

2009. dec. 14. 03:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!