Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom egyiptomi, julius vegen meglatogat minket az anyukaja meg a huga. Csak arabul beszelnek, nem tudom hogy ertettem majd meg magam veluk. Voltatok hasonlo helyzetebe?
Koszonom a valaszolat.
Gondoltam hogy csak addig olvassatok el hogy a "parom arab".
Igazabol a kerdesem szempontjabol ez nem fontos csupan a nyelvi nehezsegeken van a hangsuly!
Van nagyon sok rossz arab ember. De olyan sok van akinek elpiteletei vannak pedig nem az en parom ti nem is ismeritek.
Az már jó, ha a női rokonok is meglátogatnak benneteket. És nekik is bemutat. ;)
Szerintem is csinálj a számítógépeden egy külön mappát családi fotókból, vagy szedd elő a fényképalbumaitokat.
Pár szót/kifejezést megtanulhatnál(köszönés, bemutatkozás, Jó étvágyat!, Jó éjt!, Jó reggelt!, stb)
Mivel nők, így ők is biztos szeretnek vásárolni. Elvihetnéd őket.
Vagy esetleg városnézés, ha budapesti vagy. Nézz itt szét:
Arab nyelven is van! :))
Készíthetsz nekik arab ételeket, sütiket. Biztos értékelnék ;) Vagy egy-egy ebédet készíthetnétek közösen, vagy elvihetnéd őket arab, illetve magyar éttermekbe.
Amikor pedig a párod otthon van, használd ki a lehetőséget, hogy tud fordítani.
Esetleg vele is megbeszélhetnéd, hogy milyen programok érdekelhetné az édesanyját, és a testvérét.
(Pl.: ha muszlimok akkor a strandolás gondolom ki van csukva)
Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!