Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom egyiptomi, julius vegen meglatogat minket az anyukaja meg a huga. Csak arabul beszelnek, nem tudom hogy ertettem majd meg magam veluk. Voltatok hasonlo helyzetebe?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 14:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszolat.

Gondoltam hogy csak addig olvassatok el hogy a "parom arab".

Igazabol a kerdesem szempontjabol ez nem fontos csupan a nyelvi nehezsegeken van a hangsuly!

Van nagyon sok rossz arab ember. De olyan sok van akinek elpiteletei vannak pedig nem az en parom ti nem is ismeritek.

2012. máj. 28. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Az már jó, ha a női rokonok is meglátogatnak benneteket. És nekik is bemutat. ;)

Szerintem is csinálj a számítógépeden egy külön mappát családi fotókból, vagy szedd elő a fényképalbumaitokat.

Pár szót/kifejezést megtanulhatnál(köszönés, bemutatkozás, Jó étvágyat!, Jó éjt!, Jó reggelt!, stb)

Mivel nők, így ők is biztos szeretnek vásárolni. Elvihetnéd őket.

Vagy esetleg városnézés, ha budapesti vagy. Nézz itt szét:

[link]

Arab nyelven is van! :))

Készíthetsz nekik arab ételeket, sütiket. Biztos értékelnék ;) Vagy egy-egy ebédet készíthetnétek közösen, vagy elvihetnéd őket arab, illetve magyar éttermekbe.

Amikor pedig a párod otthon van, használd ki a lehetőséget, hogy tud fordítani.

Esetleg vele is megbeszélhetnéd, hogy milyen programok érdekelhetné az édesanyját, és a testvérét.

(Pl.: ha muszlimok akkor a strandolás gondolom ki van csukva)

Remélem segítettem! :)

2012. máj. 29. 10:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, koszonom.Nem muzulmanok, keresztenyek a strandot mondjuk en szeretem de egy tohoz jo lenne elmenni. Ugy gondoltam magyar eteleket csinalok hogy megkostolhassak.
2012. máj. 29. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!