Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom kezd elhízni. Hogy vegyem rá, hogy járjon pilatesre vagy hasonló csoportokba?
A számból vetted ki a szót,most ezt el kellene olvassa a sok Felháborodott AranyPunci :D
Tessék lányok,egy két lányban még némi ész is szorult,ilyenek érnek el sikereket az életben.
Itt van meg egy valasz amit nyugodtan lepontozhattok!!!!
Szerintem nem kellett volna felhoznod ezt a temat. Rengeteg itt a sok onerzetes no akiknek mar az is sport hogy a billentyuzetet koptatja. Viszont forditsuk mar meg a helyzetet. Milyen erzes az hogy te folyamatosan kicsiped magad, sportolsz, a pasid meg megborotvalkozni sem kepes es sorhasat noveszt. Jah persze szerted meg minden de amikor ala kell fekudni akkor nem fogod tul szexisnek gondolni a hordojat.
A gebe noknek legtobbszor olyan a genetikajuk, hormonrendszeruk ,hogy nem hiznak. En is egyszal-bel srac voltam rengeteget koptattam a vasat es toltam a kajat hogy azt mondhassam magamnak jol nezek ki! Viszont ha zsirosnak szuletek akkor meg pont az ellenkezoje minden erommel azon lettem volna hogy formaba hozzam magam.
Amugy meg annyit, hogy ez az arany nagyon csaloka! Lattam nem egy not aki iszonyatosan szepen mutatott ilyen aranyokkal, de volt hogy egy-egy testresz comba-fenek-hason van minden.
Hogy valaszoljak a kerdezonek. En leultem az exemmel s megbeszeltuk, hogy ne sertodjon meg de jobban tetszett 5kg kevesebben. Csinaltunk etrendet, eljott velem az edzoterembe. 2 kg sikerult leadni osszesen, de latom, hogy probalkozik s nem a f@szbookon log egyfolytaban. Szoval egy ertelmes no megfogja erteni.
fura mód a hosszabb kapcsolatban élők korábbi ízlésüktől függetllenül is szeretni kezdik a "mackós pasikat", meg ha "egy nőn van mit fogni".
ez a "ha szereted, szeretni fogod (szeretned KELL!) így is" meg önáltatás. nem csak a párja kedvéért kell adnia magára mindenkinek, elsősorban saját maga miatt. ha a csajszi így folytatja eléri a 70-75 kilót, előbb-utóbb oda lesz a vonzalom, ami a kapcsolatnak is véget vet, aztán mehet a sirám, hogy a köcsög felszínes palik csak a külsőre mennek. +15-20 kilóval persze nehéz is lesz újra olyan vonzónak lenni, mint azzal az alkattal, amire egykor büszke volt, csak épp elhanyagolta.
Jaj ezt a szánalmas vitát öcsém.
Mindegy is. Nem értem miért kell egyáltalán itt ilyet kérdezni, odamész a csajodhoz, azt megmondod neki, hogy fogyjon le, mert neked nem tetszik. Szabad emberek vagyunk, ha nem tetszik alá szolgája mindenkinek, nem vagytok egymáshoz láncolva. Ha nem tetszene, hogy fogyasztani akarnál engem, akkor ott hagynálak a puttóba, ha meg nem tetszenél mert dagadt lennél, vagy hülyén nőne a fejeden a haj akkor is otthagynálak a puttóba. Persze ez nyilván nem nagy szerelem, de akkor meg le is sz@rnám mit vakerálsz és amúgy is hamar megunnám a képed. Jobb is ha hamar kiderül. Ha csaj lefogy neked, és veled marad, akkor meg az az ő döntése, nem volt muszáj, nem sajnálom.
A nők nagy része harap az ilyen kérdésekre, ezt mindenki tudja, kezdem azt hinni, hogy az ilyen kérdések provokatív szándékkal kerülnek ide.
Igen tuolsó neked is igazad,persze a mi pasik is undorítóak vagyunk sajnos néhányan,nekünk is tennünk kell ajajj sőt még többet is.
Olyat csajt kell keresni,aki ahogy mondtad megérti,és nem egy önző fruska,akinek annyi a szeretet,hogy csak a pasi adjon mindent ti meg nem,mert ki ha ti nem,szánalmas. :(
Bocsi , látom , nem maradtam le semmiről .
Időközben megérkezett a doki , semmi komoly , csak a kicsim megfázott.
Nem jó kabcsit adtam rá tegnap. :-)))
Kérdező: te saját magadat cáfolod drágám !!!
Ha annyira tökös srác vagy , hogy lehet , hogy olyan csajt sikerült magadnak választani , aki elmondásod alapján nagyon gyorsan elhanyagolta magát !!!!!
Mi szexi csajokkal ez SOHA sem fordulhatna elő , nem feltétlenül a pasinkért tesszük , hanem a normáért és magunkért .
Belekóstoltam abba , amikor tényleg tökéletes külsőm van és soha nem adnám lejjebb.
Táplál és megerősít a férfiak visszajelzése !!
Na meg a nők irigy tekintete !
Én ezzel nem élek vissza ,túl vagyok , már a tomboláson ,imádom a pasimat , mert mindent megad nekem ,nem csak anyagilag , mert ha már Hollandiát felhoztátok ,nekem is vannak érdekeltségeim ott .
A "törpe" pasimról meg csak annyit , aki számomra és nők tucatja számára Férfi ideál , hogy egy igazi gentleman , és ebben számomra minden benne van !
Nem csak velem , hanem minden nővel.
Tiszteli a nőket és mind számára , mind számomra , ez a legfontosabb !!!!Én büszke vagyok rá , nem féltékeny, nem sajátítom ki , imádom ha más csajnak is bejön !
Nem vagyunk egymásra féltékenyek ,tisztában vagyunk önmagunkkal , ha egy csaj többet szeretne tőle , tudja kezelni a helyzetet , és hidd el nem csak előttem .
Fordítva is így működik !
A 9 év engem igazol !!
Rólatok ezt nem állítanám , igazi csökött kis ficsúrok vagytok !!
Szellemi érettség 0.
Ja és hogy mivel viszonzom ??
Bárhol , bármikor meg tud jelenni velem , és Őt ez büszkeséggel tölti el !!!
Hidd el , ha csak a külső számítana neki , már rég nem lennénk együtt , hiszen ahogy mondani szokás , -nem minden a külső !!
Nem úgy mint nálatok !! ugye?
Nekünk 9 év alatt soha-de soha nem adódott ilyen , vagy hasonló problémánk egymással !!
Ha lesz a későbbiekben , akkor biztos ketten meg tudjuk beszélni , nem az éteren keresztül kérek tanácsokat idegenektől !!
Hiszen te vagy a kapcsolatotokban , te látod , hogy milyen mértékű a gond , milyen személyiségű a barátnőd , mennyire sértődik meg , vagy ellenkezőleg , észbe kap és unszolás nélkül tesz ellene!
Feltéve ha szeret , mert Én tartom : Te nem szereted , ami nem gond , de ez is azt igazolja , hogy még magadat sem ismered nem hogy a nőket !!
Szellemileg éretlen , kölyök vagy !!
Menj , éld ki magad , itt a nyár , hagyd azt a lányt ,jobbat érdemel !!
Most már fiuk Pá: idő van , ki tudja , lehet hogy legközelebb , hasonló kérdés kapcsán , még talizunk
.-)
Egyszerűbb, kérdező, ha a tudtára adod valamilyen formában, attól függően, hogy mennyire lehet vele közvetlenül beszélni ilyesmiről, ezt az oldalát csak te ismerheted. Szerintem szavak útján közöld vele.
Nekem speciel jobb a lelkemnek, ha a barátom elmondja kerek-perec, hogy észrevett valami neki nem tetszőt rajtam, aztán már túl is vagyunk a nehezén. Én nem szeretem a trükköket, és elég megalázó lenne, ha mindenféle fondorlattal próbálna rávenni engem a változtatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!