Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom kezd elhízni. Hogy vegyem rá, hogy járjon pilatesre vagy hasonló csoportokba?
Szerintem meg a 168/64 már elég "gáz", bármit is írnak az ideálistestsúly-kalkulátorok. Persze ez is szubjektív ugye, mindenkinek más jön be. Van aki a telt idomokat kedveli, van aki a vékony, sportos alkatot. Én az utóbbiak közé tartozom, kedvesem 164/47, és én így szeretem. Mondtam neki már - viccesen - hogy max. 50 kilóig elmehet... :) De szerencsére sokat sportol (együtt is sportolunk), így nem valószínű hogy elhízna.
Viszont az olyan embereket, akik alapvetően nem sportos természetűek, baromi nehéz rávenni a rendszeres mozgásra, ezt én tapasztalatból tudom. Úgyhogy nem biztos hogy azzal eredményt érsz el, ha megpróbálod sportolásra bírni. Inkább lehet hogy megsértődik, hogy már nem tetszik neked. Bár ki tudja??? A nőket kiismerni... :)
Egy felháborodott lány vagyok.
Nem az a gond, hogy szeretné, ha többet mozogna a barátnője, és nem hízna többet. Ez még tényleg nem felszínesség. Mi is együtt tornázunk a barátommal, mert tisztában vagyunk azzal, hogy mindkettőnkre ránk fér.
De ha a barátom ide írna ki kérdést a súlyom miatt, és azt írná, hogy hamarosan "elbúcsúzik" tőlem, hát páros lábbal rúgnám ki, az biztos. Pláne hogy egy egészséges felnőtt nő 64 kilóval még csak nagyon dundi se lehet.
Mert mi van abban, ha kiírna ide a barátod. Jobb lenne, ha a haverjaival beszélné ki a témát és a füledbe jutna? Ez az oldal egyetlen előnye, hogy teljesen anonim.
"Ha így folytatja elbúcsuzunk egymástol"
de mit kéne mondania? Kerek-perec megmondta, hogy ha ez így megy tovább, akkor kiábrándul.
A 168/64 bőven lehet dundi, alkattól függően, van akin jobban meglátszanak a kilók. Pláne ha esetleg pár hónapja még 5-10-el kevesebb volt, akkor látványos lehet a változás.
Kérdező jól írtad meg az egyik válaszadó.Ennyi pukkancs nőt öregem,nem csodálom,hogy minden második házasság válással végződik,ezt komolyan mondom.
Hallottatok már olyanról csajok,hogy TENNI kell mindig egy kapcsiért.Azt szajkózzátok,ilyen hülye a kérdező,ilyen barmok a férfiak,kérdezem én mert azt hiszitek aranyból van a puncitok.Eddig csak azt hallom,hogy a pasi fogadjon el így is,ne merje megemlíteni.Akkor egy kérdés a FELháborodtt csajoknak,ti mit tesztek a kapcsolatért?Hmmm?Ja,csak a pasinak kell,értem!!!!
Majd pár év múlva jön egy kérdés:,,Miér nem kellek a pasiknak?"
És igenis 163centihez 64 kg rengeteg,az én csajom 176cm és 52kg bomba alakja van,ez az ideális.
Önzők a nők ebből látszik.Kérdező egy csinos VÉKONY lánnyal jött össze,akkor bocsátassék meg,hogy ha így tetszett meg akkor ilyen maradjon ha velem akar a nő maradni.
14 vagyok
19 -essel egyet értek !!!
Kérdező , csak , hogy ne maradj buta és tudd magad hová tenni
32 éves , 9 éve házas , Nagyon szexinek vélt nő vagyok
Még soha senki nem mondta meg a koromat , max. 25 évre saccolnak , többre még soha
Mellette , ha az utcán észrevennél , nem hogy megfordulnál utánam , de rólam álmodnál .
A pasim 174 / 94 kg testépítő ( csak magunknak )
A 250 nm2 házunk alsó szintjén , egy 60 nm terem van berendezve mindenféle jóval , amit te max csak a tv. keresztül láttál , miközben edzettek a nagyfiúk .
Ezt jogod volt tudni , mert szánalmas ahogy kapálózol azért a pár kg. + ért ami szerinted felesleg .
Csak hogy tudd , nem feleslegnek hívják , hanem megmunkálatlannak !!
Az teljesen más , és gondolom , nem az elmúlt időszakban tunyult el.
a véleményem a régi maradt , nincs meg részedről már a szerelem , kopj le , mert a csaj jobba érdemel !!
És igen is sajnálom azokat a naív kislányokat , akik a pasiuk kedvéért , nem önmaguk !!
Hidd el , téged én 1 perc alatt helyre tennélek , kiskutyám lennél , főleg ha tudnád kivel beszélsz :-)
24!
"Tudod köztünk működik a kommunikáció".
Köszönöm ezt a leereszkedő mondatot! Akkor tökéletes pár lehettek! Jobbak vagytok, mint bárki a Földön!
A kérdező is csak a párjával akarja megbeszélni, de nem tudja, hogy tálalja.
Gondolom bármennyire is működik köztetek a kommunikáció, ha azzal állítana be a barátod, hogy figyelj: kezdesz elhízni, járj el órákra, különben elbúcsúzunk, akkor ahogy mondtad páros lábbal rúgnád ki. Pedig ennyit akarna tudatni, de még sem kommunikálhatja ezen a módon, hanem futnia kell a köröket, hogy meg ne sértsen.
Ui.: Pl. a férjedet a pasidnak hívod, stb...
Ennél jobban is kamuzhatnál.
ÚÚÚRRRRR ISTEN !
176 /52 MI EZ A BAROMSÁG ???????
BOMBANŐŐŐŐŐŐ???? Mekkora kam
te tudod miről írsz ? tudod , milyen arányokat írtál ,
kültéri létrát , extrák nélkül , még egy csúszásgátló gumi sincs rajta ember !!
ÉS EZ BOMBA ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!