Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom kezd elhízni. Hogy vegyem rá, hogy járjon pilatesre vagy hasonló csoportokba?
pilates??
a másik meg az hogy te nem i szereted ezt a lanyt!ne rabold az idejét!
Ezekkel az adatokkal nem kövér. Viszont, ha az is lenne, akkor is, ha szereted a másikat, úgy is szereted.
Ergó- nem vagy méltó hozzá
Nyugodtan lepontozhatsz, ha ettől jobban érzed magad!
24/N
24/N
én rengeteg idöt és munkát fektetek magamra,ezt ö is tudja,szerintem ö is a külsöm miatt jött velem össze és nem azért mert "szeret",szóval szerintem jogom van ezt elvárni töle.Nincs igazam?
tudja,szerintem ö is a külsöm miatt jött velem össze és nem azért mert "szeret",
Ejha! Ez aztán a szerelem! Öcsém, nálam repülnél a levesbe!
Nem tudom, mit kell felháborodni azon, ha a kérdező nem akarja, hogy a barátnője elhanyagolja magát. Tök érthető.
Ezzel együtt lehet finoman is előadni, együtt főzni, együtt járni edzeni/futni/bringázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!