Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom kezd elhízni. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom kezd elhízni. Hogy vegyem rá, hogy járjon pilatesre vagy hasonló csoportokba?

Figyelt kérdés
Ha így folytatja elbúcsuzunk egymástol.168/64 kg..
2012. jún. 1. 10:25
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
35%

28- 29

Igen a férjem a pasim ,

Hivatalosan a férjem , de ráérek még így bemutatkozni

14 válaszomban leírtam a paramétereket , és csak nevetek rajtatok ,

Igen itthon vagyok , mert a kiskutyámhoz jön a doki , és unatkozom :-((

Ja és mivel anonim , ezért kedvelem ezt az oldalt , mert így TI SEM TUDTOK BEAZONOSÍTANI :-)))))))))))))))

Egyébként , Budán lakom , terepjárom van ....még soroljam ??

Én élvezem , olyan szánalmasak vagytok fiuk !!

Úgy megmondanám KI IS VAGYOK , de nem tehetem ,

de viszont a stúdióba - sőt utána 1 óra after hétvégén

VAGY NEM ILYEN KÖRÖKBEN FOROGTOK ???

2012. jún. 1. 11:54
 32/52 anonim ***** válasza:
56%

Igen 29.

Az ilyen körökben mozgó emberek a gyakorikérdésekre irkálnak. Te egy kis pufók 15 éves csaj lehetsz, akit gúnyolnak az osztálytársak.

2012. jún. 1. 11:55
 33/52 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem térjünk vissza a kérdező problémájára... :D
2012. jún. 1. 11:56
 34/52 anonim ***** válasza:
35%

31-NEK

én a felső 10 helyett , a felső 5- ben mozgok , ...

Itt élem ki magam , veletek , rajtatok , ki honnan nézi .

ÉS ÉLVEZEM , MERT TUDOM HOL VAGYOK ÉS TI HOL LEHETTEL :-)))

HIDD EL SOKAT LÁTSZ , CSAK NEM TUDOD ,

2012. jún. 1. 11:58
 35/52 anonim ***** válasza:

Utolsó miért is röhögsz rajtunk.Örülj neki,ha ilyen sikeres a férjed.De ugye tudod,hogy meg kell tudnod tartani is?

Most támadj le ha lehet mivel testépítő edzéseket végzek tudom miről beszélek.Az,hogy milyen körökben mozogsz,aén sem kezdem el inkább mesélni,de nem a szállódaportás szint,maradjunk annyiban.Én nem a Studióba én Hollandiába járok,meg Luxemburgba ilyen erővel.

2012. jún. 1. 11:59
 36/52 anonim ***** válasza:

36!

Nehogy már ebből egy szót is elhiggy. Gondolkozz kicsit. Ahogy mondtam, ő egy 15 éves pufók kis elhanyagolt, szeretethiányos fruska.

2012. jún. 1. 12:02
 37/52 anonim ***** válasza:
75%

Lehet igaza van lehet nincs,de nem kellene ezzel kérkednie amúgy.

Én nem kérdőjelezem meg,hogy igaz,mert nem tudom de elképzelhető.Legyen így,de akkor tudhatná,hogy ott TOP-pon kell lenni mindig is a nőknek.Nézze csak meg a Dallast,ott rájön ezekre.

2012. jún. 1. 12:05
 38/52 A kérdező kommentje:

14es.

Szánalmas vagy a 250 nmes házaddal és a 174 centis törpe pasiddal is,és ha már itt tartunk nyertem már IFBB kupát mint junior néhány éve a saját kategoriámban...25 vagyok,volt már néhány közös edzésem Milos Sarcev testépítövel akit szüleim nagyon jól ismernek..Szóval ha nem tudsz okosan válaszolni egy kérdésre,inkább ne is válaszolj,mert csak a kérdésre való válaszra vagyunk kiváncsiak.Ha felteszünk egy kérdést hogy kinek van alacsonyabb párja ott válaszolj.Remélem világos voltam?

(ez költöi kérdés volt,erre sem kell válaszolnod)

2012. jún. 1. 12:10
 39/52 anonim ***** válasza:
38%

Ne már kérdező testépítő vagy üdv Vastestvér.Mi a neved?

Csak nem Bognár Gergő? :D

Egyik nagy példaképem.Grat neked ember,mindig is leszenk olyan megmondo okos MAGYAR emberek akiknek ha elmondod a véleményed te leszel a hülye :O

Ez Magyarország,nem csodálom,hogy már Ukrajna is elhúzott mellettünk,szánalmas.

2012. jún. 1. 12:13
 40/52 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nyugodtan mondd meg neki, FINOMAN megfogalmazva. Könnyen lehet, hogy elsőre megsértődik, de egy idő után talán belátja a dolgokat. Elmondom mi az én véleményem. Mindjárt 20 éves lány vagyok, én se vagyok hú de vékony (173cm/64 kg kb) De jól is oszlik el (93-65-95). Őszintén szólva, én is fél éve vagyok párkapcsolatban, de engem ez nem hogy elkényelmesített volna, hanem még inkább odafigyelek magamra, mert szeretném, ha a párom mindig is kívánna engem. Hiúság vagy sem, ez van, szeretem amikor óriási szemekkel néz az én szemembe, és úgy mondja, hogy "gyönyörű vagy". Épp ezért finoman sminkelem is magam szinte mindig, a hajam sohasem zsíros, lenőtt és ápolatlan. A kajámra is odafigyelek, és edzek is, hogy minél feszesebb legyen a testem. Szeretném, hogy minden körülmények között büszke lehessen rám. Mindig mondja, hogy bárhogy elfogadna, azt is sokszor mondja, hogy felesleges fogynom, tökéletes vagyok, de én akkor is úgy érzem, hogy mindig tenni akarok értünk. Nyilván nem lennék ugyanolyan vonzó 10 kg plusszal. Arról nem is beszélve, hogy ez a 64 kg könnyen lehet, hogy nem arányosan oszlik el, mert én még szerencsésnek mondhatom magam, mert van mellem, de a hasam meg teljesen lapos és feszes. De pl húgom hiába könnyebb nálam, mégis a hasára gyűlik a felesleg, ezért sokkal többnek néz ki. Sajnos ez genetika.

Amúgy lehet lepontozni nyugodtan, de én a külsőségeket is pontosan olyan fontosnak tartom, mint a belső tulajdonságokat. Az igénytelenség NEM vonzó.

2012. jún. 1. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!