Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánjam magam rá, hogy, fizessek azért hogy végre legyen
szexuális tapasztalatom? :/
Figyelt kérdés
Sajnos a lány aki szóba jöhetne párja van tartjuk a kapcsolatot és talán talán egyszer összejövünk, de az is lehet hogy soha.
Két lánynál jutottam el csókig de szép lassan leépítettek.
Pedig igyekeztem...
Az egzisztencia része: dolgozom egy egész jó munkahelyen van mindig azért pénzem, egy igényes szobát bérlek kellemes környéken magamat tartom el, de lehet ez kevés ahhoz hogy valaki komolyan vegyen 25 évesen...
Azt mondják jóképű vagyok bár vékony alkatú.
Bulizni nem járok mert nehezen tudom elképzelni hogy ilyen helyeken komoly kapcsolatok születnének...
Értem tehát a többségetek azt mondja hogy ne reménykedjek romantikus románcokban.. remek..
Erre van egy rakás összeesküvés elméletem de azokkal kitörölhetem.
2012. jún. 1. 00:17
32/54 anonim válasza:
Jaja. Cumi. Már irtam kétszer én is, de még nem válaszoltál. Közbe lehet fogdosni a ribanc seggét, sőt, ha nagyon érzed, akkor meg is cuccolhatod utána. m7-es mellett négyezerért már lesz.pnak. Lakáson kicsit drágább. Vagy kinyalhatod a csajt meg minden
2012. jún. 1. 00:18
33/54 A kérdező kommentje:
És a drága hölgyeknek van hozzáfűzni valója most tőlem is el lehet vonatkoztatni..
2012. jún. 1. 00:19
34/54 A kérdező kommentje:
Részben válaszoltam csak nem célirányosan értem amit írsz nem véletlenül őrlődök...
2012. jún. 1. 00:20
35/54 anonim válasza:
Te először dugjál majd utána romantikázol! Ha arra kerül a sor hogy romantikáztok egy csajjal nem félsz hogy bénázol? 15 évesen még ok, de 26 na ne már! Nem szégyen hogy még nem dugtál, de hát ha van ellene orvosság akkor miért nem használod?
2012. jún. 1. 00:21
36/54 anonim válasza:
Hát ha most a lányoktól vársz ebben megerősítést, akkor tényleg lehetnek "romantikus" téveszméid
2012. jún. 1. 00:22
37/54 anonim válasza:
Komolyan már én fizetlek be.
2012. jún. 1. 00:22
38/54 anonim válasza:
A nőket ne kérdezd azok úgy is mindig csak szövegelnek! Egy se mondanál hogy menny prostihoz... csak hogy bla bla meg bla
2012. jún. 1. 00:23
39/54 anonim válasza:
szerintem qrvázni olyan szánalmas, hogy azt még elképzelni is nehéz. ha a majdani barátnőd megkérdezi, hogy voltál-e már nővel, mit fogsz mondani ?:) vagy a szemébe hazudsz annak a nőnek akit elvileg szeretsz, vagy megmondod neki az igazságot. vagyis, hogy őelőtte egy qrvával voltál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!