Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel megromlott a viszonyom, a szexuális életünk, a fiúbarátjával többet törődik mint velem, engem pedig hanyagol. Mit tegyek? (Bővebb lent)
Szóval, 1év 8hónapja vagyunk együtt, együtt is élünk. Eddig nagyon jól ment minden, mikor megismertem tök normális volt, őrülten szerelmes volt belém, énis belé, egész nap együtt voltunk. 1 suliba járunk( 900an vagyunk a suliba, ebből 20 lány...). A barátnőm kb. fél éve NAGYON "összemelegedett" az osztálytársaival-akik természetesen fiúk-, és azóta egyfolytába együtt vannak suliba, facebookon képeken, stb. Az osztálytársai közül ki spécizett valakit, akivel NAGYON jóba van, de tényleg nagyon nagyon. Ő azt mondja h ő a legjobb barátja, és hogy neki mindent elmond. Nos, hát én ezt látom is, mivel egész nap facebookon chatelnek, és ebből már kezd elegem lenni, Én pedig mindig mondom neki hogy férfi nő között nem létezik barátság*szerintem nem*. Olyanokat írnak egymásnak, amit nekem barátnőm ÁLMAIMBA SEM ÍRT VOLNA !!! Tudom hogy barátok, És nem is állítom hogy barátnőm megcsalna vele, viszont nagyon fáj, hogy pl. facebook-on kb csak vele van fent képeken,csak vele beszél,stb. Nekünk nincs is képünk fent egymásról az ő facebookján. Nagyon sokszor veszekszünk emiatt, rengetegszer elmondtam neki h ez meg az a problémám. Ja, és ezt a gyereket, akivel annyira jóba van, utálom nagyon, és barátnőm még védi is! Régebben egyfolytába beszólogatott nekem. Egyszer körbe is álltak, egyedül voltam, keménykedtek nekem, aztán felment a pumpa bennem, és visszaszóltam. Azóta nem baszogatnak, viszont barátnőm szerint ebben is én voltam a hibás.. Ha valamelyik osz.társának visszaszólok hogyha beszólnak(mert ugyebár nemis ismer egyik sem, és csak úgy beugatnak...) barátnőm őket védi!!! A másik meg az, nem vagyok egy gazdag gyerek, viszont én kb. minden 3-4. nap veszek neki valami pici apróságot. Ő SOHA nem vesz nekem semmit, pedig van pénze(és ezzel nem azt mondom, hogy egy házat kell vennie nekem, csak legalább látnám már hogy törődik velem, csak ha venne valami apróságot 50Ft-ért, azis elég lenne..) meg se mozdul az ügyben, hogy javítsunk az egész kapcsolatunkon, és ebből g*cire elegem van már. Már jó párszor leültem beszélni vele ezügyben, de semmi. A beszéd már nem hat! Tudunk beszélni, de ha ez a "kis" incidens szóba kerülne, a beszélgetésünk veszekedéssé lesz. Már a szexuális életünk sem a régi, örülök ha heti 1x van szex, és akkor is úgykell vele baszogatnom kb. Ja és, én szoktam csinálni neki ilyen kisebb meglepiesteket(romantika a kádban, gyertyafény, masszírozás, puszi, stb...) ő meg SOHA nem viszonozza ezt. Nagyon fáj, úgyérzem az osztálytársaival jobban törődik, mint velem. Kérlek szépen titeket, segítsetek!!! Szakítás szóba sem jöhet; Ő aztmondja nagyon szeret, és nem akar szakítani, Velem akar lenni. Én is ígyérzek, viszont ezek a fentebb említett dolgok, elég rosszul esnek. És nemkell mondani hogy ami nemmegy nem kell erőltetni. Megy ez, mert alapjába véve tök jól elvagyunk, viszont ha arra kerül a sor, hogy ő leül facebookozni, engem az agyf*sz kerülget, és inkább elmegyek itthonról, kerülöm őt, minthogy nézzem hogy "már megint vele beszél..."
19/L 19/F
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradságot, és megpróbál valami tanácsot adni nekem!!!
Szia!
Ez szerintem már nem igazi kapcsolat. Ha a barátnődnek többször elmondtad, hogy téged ezek a dolgok bántanak és kb. rá se hederít, akkor ott már kakaós krém van a palacsintában. Ha igazán odáig lenne érted, akkor tartaná a tisztes távolságot az osztálytársaitól. Persze neki is kellenek barátok, de ez sok.
Úgy tűnik, mintha te tartanád életben ezt a kapcsolatot....
Sziasztok!
Köszi az eddigi válaszokat!
Utolsó: teljesen igazad van! Most aztmondtad, ami bennem volt megfogalmazódva: Én tartom életbe a kapcsolatot kb, igen énis így érzem.. Viszont, gondolkoztam már rajta hogy szakítsak-e, vagy szünet, vagy valami. Viszont Szünet szerintem hülyeség, szakítást meg !!! nemszeretnÉNK !!! Szeretjük egymást, ez tuti biztos. igaz, nagyon sok próblémája van mostanába, ami nem velem kapcsolatos(családi gondok..) viszont aztis ezzel a fiú barátjával beszéli meg -,-
Azt írtad, hogy azt fogalmaztam meg, amit gondolsz. Ha ez van benned, akkor pedig valamerre lépned kell.
Mindenkinek vannak gondjai, akár családi akár más jellegű, de ha van párod, akkor valahogy szerintem evidens, hogy ezt a pároddal beszéled meg és nem egy 3. személlyel, akinek még a kapcsolatot is kielemzi. Ne azzal hitegesd magadat, hogy ezzel nem akar terhelni...
Milyen kapcsolat az ilyen? Én nem akarlak lebeszélni a lányról, de ha ez így megy tovább, akkor belőled csinálnak hülyét. Kell ez neked?
Nem akarsz szakítást? Miért is nem? Ez jó neked? Jó akkor legyen.
Akkor várjál szépen türelemmel. Mert ez már jobb nem lesz, az hétszentség. És előbb-utóbb majd eleged lesz már végleg és majd kidobod. Akkor persze majd a múltbéli éned szidni fogod, hogy mégis minek pocsékoltad az idődet egy ilyen nőre, mert ez lesz.
De addig ki ne dobd, mert ugye eddig a pontig el kell jutni, de ne aggódj el fogsz bőven.
A barátnőd persze, hogy nem akar szakítani veled, mert megszokta a fejed. Tök jó egy nonstop 24ben rajtra kész papucs pasi, aki egyfolytában elhalmozza mindenféle tutisággal, ezért cserébe a kisujját sem kell mozdítania, sőt nyíltan pasizhat, hát az se baj, hisz a drága ura szakításról hallani sem akar. Szexelni sem kell vele, igazából semmit sem kell csinálnia azért, hogy te elkényeztesd. Persze, hogy hülye lesz dobni téged. Esetleg akkor ha az a nagyon jóbarát bevállalja a te szerepedet. Mert akkor gondolkodás nélkül pattan és megy máshoz.
És akkor majd állsz, hogy mivan?
Pedig szerintem elég egyértelmű már most is...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!