Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk a barátnőmmel?
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy neki mihez lenne kedve? :D
Elmondhatod neki, hogy neked milyen ötleteid vannak, és mit megkérdezheted, hogy mit szól hozzájuk, aztán lesz ami lesz :)
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ Nem tudom hány évesek vagytok de a szex sose rossz ötlet. :)
kertbe hússütés, közös főzés, filmnézés, áthívni pár havert s közös társasozás, activity party, éjszakai séta, ezek jutnak eszembe hirtelen.
Egy jó tanács a végére. A barátnőd nem azért szeret mert folyamatosan csináltok valamit. Akkoris jól érzi magát ha nem szervezel semmit, a lényeg az, hogy együtt legyetek! Hidd el a nők sokkal jobban tudnak értékelni egy összebújós filmnézős estét némi szexszel megfűszerezve. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom)
hát ha a barátnőd jól akarja majd magát érezni és miért ne akarná, hozzá fog járulni a dolog sikeréhez és neki is lesznek ötletei
mi egy csomó dolgot eltervezünk B tervnek, és a felét se valósítjuk meg, mert mindig bebizonyosodik, hogy jól elvagyunk:)
de amúgy társasjáték, filmnézés ami még eszembe jutott
de a lényege, hogy relax, és merjetek akár gyerekesek is lenni
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
Egy olyan kapcsolat, ahol a felek még tapasztalatlanok és nincsenek olyan sok ideje együtt, vagyis egy normális kapcsolat az elején. Én is azt akarom, hogy a pároma lehető legjobban érezze magát, ezért persze, hogy néha stresszelek azon, hogy mit csináljunk, hiába bizynosodik mindig be, hogy együtt egyszerűen nem tudunk unatkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!