Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljunk a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
A barátnőm ma délután jön át hozzánk és a teljes hosszú hétvégét együtt fogjuk tölteni. Ma estére már van programunk egy szülinapi buliba megyünk egy közös ismerősünkhöz. Hogy holnap meg hétfőn mit csináljunk az még jó kérdés :) Tervezek vele egy közös bicajozást is de nem tudom hogy mennyire lesz kedve hozzá, mert ő nem nagyon szeret tekerni. Egyszerűen nincs így ötletem, már mindenhova elvittem itt a környéken ami számára érdekes lehet. Gondoltam hogy elviszem ide a helyi pizzériába csak itt a gond az hogy már többször voltunk ott. Egyszerűen nincs túl sok ötletem :S Várom az ötleteket :)

2012. ápr. 28. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Csak szex és más semmi!
2012. ápr. 28. 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem kérdezed meg tőle, hogy neki mihez lenne kedve? :D

Elmondhatod neki, hogy neked milyen ötleteid vannak, és mit megkérdezheted, hogy mit szól hozzájuk, aztán lesz ami lesz :)

2012. ápr. 28. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
akkor itt az ideje kinyalni
2012. ápr. 28. 09:35
 4/11 anonim ***** válasza:
meg* kérdezheted
2012. ápr. 28. 09:37
 5/11 Diavolino44 ***** válasza:
50%

ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ Nem tudom hány évesek vagytok de a szex sose rossz ötlet. :)

kertbe hússütés, közös főzés, filmnézés, áthívni pár havert s közös társasozás, activity party, éjszakai séta, ezek jutnak eszembe hirtelen.

Egy jó tanács a végére. A barátnőd nem azért szeret mert folyamatosan csináltok valamit. Akkoris jól érzi magát ha nem szervezel semmit, a lényeg az, hogy együtt legyetek! Hidd el a nők sokkal jobban tudnak értékelni egy összebújós filmnézős estét némi szexszel megfűszerezve. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom)

2012. ápr. 28. 09:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

hát ha a barátnőd jól akarja majd magát érezni és miért ne akarná, hozzá fog járulni a dolog sikeréhez és neki is lesznek ötletei

mi egy csomó dolgot eltervezünk B tervnek, és a felét se valósítjuk meg, mert mindig bebizonyosodik, hogy jól elvagyunk:)

de amúgy társasjáték, filmnézés ami még eszembe jutott

de a lényege, hogy relax, és merjetek akár gyerekesek is lenni

2012. ápr. 28. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem tudtok mit csinálni , akkor minek megy oda? Milyen kapcsolat már az, amikor idegenektől kér valaki tanácsot, hogy mit csináljon a barátnőjével?
2012. ápr. 28. 09:45
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
A szex unalmas! menjetek inkább sétálni ott lehet sok képet csinálni, kávézó, leülni a parkban, mozi stb stb... nem otthon punyadni!
2012. ápr. 28. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:

A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.

Egy olyan kapcsolat, ahol a felek még tapasztalatlanok és nincsenek olyan sok ideje együtt, vagyis egy normális kapcsolat az elején. Én is azt akarom, hogy a pároma lehető legjobban érezze magát, ezért persze, hogy néha stresszelek azon, hogy mit csináljunk, hiába bizynosodik mindig be, hogy együtt egyszerűen nem tudunk unatkozni:)

2012. ápr. 28. 10:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) 19 évesek vagyunk mindketten. Ilyen jó időben nem is akarok itthon punnyadni vele már ki vagyok éhezve a kint létre meg szerintem ő is. Az éjszakai séta tényleg jó ötlet megfogom fogadni ezt a tanácsot. A filmnézés sem rossz ötlet egy kis összebújással. Egyébként most beszéltem vele telefonon és már meg is van a holnapi programunk, ami az lesz hogy kimegyünk a helyi mezőre vagy a szép erdős részhez, és ott fogok róla képeket csinálni mert szeretne egy kis fotó sorozatot magáról mindenféle ruhájában egy jó háttérrel. Meg ugye szeretne már egyet strandolni is. Ha minden igaz holnap fogják itt nálunk a strandot megnyitni a hétvége miatt lehet lefogunk majd nézni oda hogy mi a helyzet:) Majd még meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Mindenképp együtt akarunk lenni mert úgy néz ki hogy darabig ez lesz az olyan hétvégénk amikor egynél több napot fogunk majd együtt tölteni, mert neki itt az érettségi a nyakán aztán most még szeretné kiélvezni magát, aztán érettségi és nyáron megy nyelvet tanulni még pluszba :) Köszönöm mindenkinek!
2012. ápr. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!