Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszünk a barátnőmmel 4 hónaposak. Megszeretném lepni egy romantikus estével, vagy délutánnal. Öteletek kérnék, hogy mit csináljunk, mit hozzak össze?
Most lesztek 4 hónaposak?Tolassátok egymás mellé a babakocsit és gügyögjetek együtt :)
Amúgy ha ez valami "évfordulós" dolog akkor a 4 hónap nem évforduló még szerintem,de te tudod.Fél évet egy évet érdemes már ünnepelni,ez nem sok idő.
Hát ez az idő sem túl romantikus, úgyhogy még a kiülős, kültéri dolgokat is felejtheted. Vagy felmentek a hegyekbe rétesezni, forraltborozni. Bár tudjatököm mennyi idősek vagytok... Lehet, hogy nálatok még mozi meg valami mekis vacsi játszik.
Pedig Déryné pl ilyesmire király! De nem olcsó :)
mekkora parasztok vannak,már ilyenfajta kérdéseket se lehet feltenni...mivan akkor ha 4 hónapja vagyunk együtt,és örömet szeretnék szerezni a barátnőmnek b azdmeg?
Utolsónak azért köszönöm,egyépkét 17 :)
Semmi tesó :) Szerezz neki egy boldog estét.Csak nekem más az "alkalom" én nem ünnepelnék 4.havi együttlétet.Fél évet talán,bár nem biztos,évest inkább.Nekem a 4 hónap nem idő,lehet ez a korkülönbségből is adódik tesó :)
Ez a tesó nagyon tetszik ...Amúgy meg ha elviszed vacsizni vagy ilyesmi akkor a félévesre is el fogod az egyévesre is,uncsi lesz tényleg tesó :) Gondolj bele.Nem piszkálásból mondom...
Üdv : Tesód :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!