Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok beszélni a barátnőmmel mert amikor megpróbálnék oda jön egy fiú és mindig elkezd cukkolni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 15:01
1/11 anonim válasza:
És ezt te hagyod? Hát csapd le :)
2/11 anonim válasza:
telefonon beszélj meg vele kétszemélyes randit :-)
3/11 A kérdező kommentje:
XD szerinted az utcán lefogok csapni egy fiút vagy a suliban? Hát nem éppen.
2011. okt. 20. 15:07
4/11 anonim válasza:
Egy tö.ketlen balfa.sz vagy ha ezt hagyod, és nem csapod agyon a srácot 15/L
5/11 A kérdező kommentje:
az a baj h elég szorosak a programjaim és az egyetlen hely ahol dumálni tudnék vele a suli meg amikor haza megyekés persze ő pont a másik irányba megy elszoktam kísérni de ez nekem nem elég
2011. okt. 20. 15:08
6/11 anonim válasza:
nekem az egyik barátnőm van így és sokat panaszkodik hogy nem hagyja őt soha békén és őt ez nagyon zavarja!!!
A barátnőddel legközelebb kezdjetek el hangosan beszélni jó pasikról és akkor talán leszáll rólad (feltéve ha ez téged nagyon zavar)
7/11 A kérdező kommentje:
verekedtem én már fiúval idősebbel de szart se érek vele visszajön ba*dmeg
2011. okt. 20. 15:10
8/11 anonim válasza:
ha így folytatod, téged fognak lekoppintani és vinni a barátnőd. Na.. bátorság..!
9/11 A kérdező kommentje:
koppintani nem fog tudja h szeretem több mint egy éve szerelmes belém azoknak akik nem hagynak békén pedig olyan pancserek h barátnőjük sincs és ne higgyétek h vissza se szólok néhányat mér felkentem a falra és nem fogynak el
2011. okt. 20. 15:27
10/11 anonim válasza:
nézzétek levegőnek folyamatosan és le fog kopni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!