Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljunk a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
A barátnőm ma délután jön át hozzánk és a teljes hosszú hétvégét együtt fogjuk tölteni. Ma estére már van programunk egy szülinapi buliba megyünk egy közös ismerősünkhöz. Hogy holnap meg hétfőn mit csináljunk az még jó kérdés :) Tervezek vele egy közös bicajozást is de nem tudom hogy mennyire lesz kedve hozzá, mert ő nem nagyon szeret tekerni. Egyszerűen nincs így ötletem, már mindenhova elvittem itt a környéken ami számára érdekes lehet. Gondoltam hogy elviszem ide a helyi pizzériába csak itt a gond az hogy már többször voltunk ott. Egyszerűen nincs túl sok ötletem :S Várom az ötleteket :)

2012. ápr. 28. 09:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
20%

Szakíts vele, csak hogy ne rabolja az idődet és ne kelljen gondolkodni azon hogy vajon mit is lehet egy barátnővel közösen csinálni.

Avagy

Zavard be a konyhába, mosson, főzzön, takarítsa ki a házat, majd tegyen a kedvedre. Utána hazamehet.

2012. ápr. 28. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!