Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztethetném a barátnőmmel, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Ez az első komoly kapcsolatom, szal elég zöldfülű vagyok ilyen téren. A bnőm nem érzi mindig hogy szeretem őt. Hogyan tudnám azt az érzést kelteni benne, hogy nagyon szeretem és ő nekem a legfontosabb?2012. ápr. 17. 16:36
1/5 anonim válasza:
az apró dolgok a legfontosabbak
amikor közel van, elmegy melletted, adsz egy puszit a fejére, homlokára
vagy simogatod a hátát, magadhoz vonod, átöleled
sokat mosolyogsz rá
én pl nagyon olvadok, amikor a barátom átölel ha állunk valahol kettesben, és kicsit ringat, simogatja a hátam, a hajam, kedvességeket suttog a fülembe
2/5 anonim válasza:
torodj vele, figyelj ra, hallgasd meg ot, ertsd meg ot, simogasd, csokold/puszild, erezze a tekintetedbol hogy szep szamodra, erezze hogy kivanod, figyelj oda a vagyaira, lepd meg ujdonsagokkal, kis dolgokkal mint egy csoki olykor amikor nem varja :) (nem randi elejen) es szorakoztasd, viccelodj. stb... csakis toled fugg hogyan mutatod ki a torodesed es azt hogy mennyire fontos neked.
3/5 anonim válasza:
jah bocs, ezen kívül még az a fontos, hogy érdeklődj iránta, kérdezgesd a dolgairól, meghallgasd, keresd a társaságát, sokat beszélgess vele
4/5 anonim válasza:
Figyelj rá oda, öleld, bújj hozzá, szeretgesd, esetleg mondd is neki, hogy szereted (bár nem tudom,hogy már eljutottatok-e eddig), hallgasd meg a búját, baját, tölts vele sok időt, és főleg aktívan (tehát ne csak otthon üljetek és tévézzetek, mert ez előbb-utóbb besavanyít mindkettőtöket), hirtelen ennyi. Tiszteld és szeresd, ennek jönnie kell magától és érezni fogja ő is. Nem kell mindig rágörcsölni mindenre, egyébként meg mindenkinek lehet rosszabb napja...
5/5 anonim válasza:
Én még annyit tennék hozzá a fentiekhez, hogy néha lepd meg valami ajándékkal. A legjobb, ha magad készíted el, ez lehet egy ágyba vitt reggeli, egy kézzel írt szerelmeslevél, vagy a kedvenc csokija. Nem kell rá vagyonokat költeni és porfogókat vásárolnod, légy kreatív, a lányok szeretik az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!