Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom kimagyarázni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom kimagyarázni azt, hogy a barátnőmmel szex közben más, közös nő ismerősünk nevét ejtettem ki a számon? Még most sem hiszem el, hogy megtörtént.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 13. 01:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ha nem tette szóvá,akkor kiheveri.

csinálj úgy,mintha meg sem történt volna.

2012. ápr. 13. 01:17
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Ilyen velem is volt. Hát rá gondoltam közbe mert ő tetszett :D Ezt szerintem nem lesz túl egyszerű kimagyarázni.

Amúgy hogy történt? Miért? Talán rá gondoltál közbe?

2012. ápr. 13. 01:21
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Próbálj egy hármas partyt szervezni,hátha vevő lenne rá.
2012. ápr. 13. 02:01
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Ha csak ennyi lenne a problémám...
2012. ápr. 13. 03:58
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
az emberek ne probaljanak kimagyarazni semmit a tarsuknak. inkabb probeld ELMAGYARAZNI azt ami benned tortent!
2012. ápr. 13. 07:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a f@sznak jár a szád szex közben? :)
2012. ápr. 13. 09:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam így.

Az volt a mázlim, hogy a fodrászomnak is az a neve.

Így azt mondtam, hogy minél tovább bírjam az aktust így eltereltem a figyelmemet és a fodrász jutott épp eszembe, hogy el kell mennem oda is:-)

Bejött...

2012. ápr. 13. 10:07
 8/12 asdface ***** válasza:
86%
Én ug csinálnám, hogy mielőtt reagálni tudna elmosolyodnék és minden lökésnél egy másik nevet mondanék, a végén fiúkét is, hátha azt hiszi, hogy csak viccelni akartam. :D
2012. ápr. 13. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
háááttt!lány vagyok,jártam így,hogy azegyik pasim egy más nő nevét mondta...hát mondanom sem kell megmaradt bennem.nem is lett hosszútávú a kapcsolatunk,rögtön az jutott az eszembe,hogy velem csinálja és rá gondol...ezt akkor azonnal kellett volna valamivel elferdíteni.jó ötleteket olvastam itt.
2012. ápr. 13. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
első!ha én nem teszek szóvá egy ilyet akkor épp telik a pohár.de mindenki más.
2012. ápr. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!