Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom kimagyarázni azt, hogy a barátnőmmel szex közben más, közös nő ismerősünk nevét ejtettem ki a számon? Még most sem hiszem el, hogy megtörtént.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 01:14
1/12 anonim válasza:
ha nem tette szóvá,akkor kiheveri.
csinálj úgy,mintha meg sem történt volna.
2/12 anonim válasza:
Ilyen velem is volt. Hát rá gondoltam közbe mert ő tetszett :D Ezt szerintem nem lesz túl egyszerű kimagyarázni.
Amúgy hogy történt? Miért? Talán rá gondoltál közbe?
3/12 anonim válasza:
Próbálj egy hármas partyt szervezni,hátha vevő lenne rá.
4/12 anonim válasza:
Ha csak ennyi lenne a problémám...
5/12 anonim válasza:
az emberek ne probaljanak kimagyarazni semmit a tarsuknak. inkabb probeld ELMAGYARAZNI azt ami benned tortent!
6/12 anonim válasza:
Mi a f@sznak jár a szád szex közben? :)
7/12 anonim válasza:
Én is jártam így.
Az volt a mázlim, hogy a fodrászomnak is az a neve.
Így azt mondtam, hogy minél tovább bírjam az aktust így eltereltem a figyelmemet és a fodrász jutott épp eszembe, hogy el kell mennem oda is:-)
Bejött...
8/12 asdface válasza:
Én ug csinálnám, hogy mielőtt reagálni tudna elmosolyodnék és minden lökésnél egy másik nevet mondanék, a végén fiúkét is, hátha azt hiszi, hogy csak viccelni akartam. :D
9/12 anonim válasza:
háááttt!lány vagyok,jártam így,hogy azegyik pasim egy más nő nevét mondta...hát mondanom sem kell megmaradt bennem.nem is lett hosszútávú a kapcsolatunk,rögtön az jutott az eszembe,hogy velem csinálja és rá gondol...ezt akkor azonnal kellett volna valamivel elferdíteni.jó ötleteket olvastam itt.
10/12 anonim válasza:
első!ha én nem teszek szóvá egy ilyet akkor épp telik a pohár.de mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!