Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánjam magam rá, hogy, fizessek azért hogy végre legyen
szexuális tapasztalatom? :/
Figyelt kérdés
Sajnos a lány aki szóba jöhetne párja van tartjuk a kapcsolatot és talán talán egyszer összejövünk, de az is lehet hogy soha.
Két lánynál jutottam el csókig de szép lassan leépítettek.
Pedig igyekeztem...
Az egzisztencia része: dolgozom egy egész jó munkahelyen van mindig azért pénzem, egy igényes szobát bérlek kellemes környéken magamat tartom el, de lehet ez kevés ahhoz hogy valaki komolyan vegyen 25 évesen...
Azt mondják jóképű vagyok bár vékony alkatú.
Bulizni nem járok mert nehezen tudom elképzelni hogy ilyen helyeken komoly kapcsolatok születnének...
Most komolyan, elmész egy prostihoz, egy nagyon szép lányhoz, aki kedves, nem nevet ki és olyan élményt ad, hogy odaleszel. De hallgass csak ezekre az álomvilágba élőkre, keress valakit, aki nem is jó nő, mert ahhoz oda se mernél menni, még a csúnyácska is kinevet és nem is lesz nagy élmény. Ráérsz utána is megkeresni a nagy Ő-t tapasztaltan.
2012. máj. 31. 23:32
12/54 A kérdező kommentje:
Egyébként valahogy én is úgy érzem, hogy nagyot zuhannék a saját szememben..
Ráadásul ugye érdemileg semmit nem old meg persze az emberben ott van az ösztön is ami feszíti.
Kicsit ördögi kör.
2012. máj. 31. 23:34
13/54 anonim válasza:
Teljesen jól érzed, de igen, ördögi kör, mert ekkroa jelentősége nincs is az egésznek. Mégse 1 hártyáról van szó mint a lányoknál. Szerintem cumiztass ribiket, az is meghozza a kedved, meg nem is leszel "annyira" szűz
2012. máj. 31. 23:37
14/54 92es fiu válasza:
Egy normális lányt nem fogja zavarni nincs tapasztalatod:D nyilván az első nem a legjobb szexuálisan de lelkileg igen fontos sztem. időve meg úgyis belejösz ha hosszutővra tervezel esetleg a csaj is segit stresszt oldani ha ő tapasztaltabb és felmerülne ilyen jellegű probléma:)
2012. máj. 31. 23:41
15/54 A kérdező kommentje:
Az az igazság lehet én vagyok negatív, és pesszimista de valahogy a mai lányoknak szinte lehetetlen megfelelni.
Persze időnként sajnos már magamnak sem tudok az egész kollektíva jellegénél fogva..
Ezen kivül nem vagyok az a rossz-fiús zsivány alkat,
Szentimentális vagyok..
2012. máj. 31. 23:42
16/54 A kérdező kommentje:
Az gazat megvallva a szex "csak" egy szegmense az egésznek inkább a kapcsolat egésze az amiben szimbolikusan "szűz" vagyok...
2012. máj. 31. 23:44
17/54 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne már befizetni magad egy körre mert azért valljuk be még is csak 26vagy! Az nem szégyen ha eljársz fizetősre elvileg azért vannak XD meg a kedved is meghozza majd még jobban! Gondolj bele ha holnap elütne egy autó te úgy halnál meg hogy még nem dugtál! Nem vagy már 15 hogy azt mond ráérsz még! Nem érsz rá! Prostihoz kell menni!
2012. máj. 31. 23:45
18/54 A kérdező kommentje:
Részben szépen hangzik egy kis hancur sőt nagyon is kívánom csak nehéz lenyelnem ezt a "szegénységi bizonyítványt" érzelmi részen pláne...
2012. máj. 31. 23:48
19/54 anonim válasza:
A legtöbb fiú ismerősöm nem egy szerelmes kapcsolatban vesztette el, hanem egy bulin, egy bevállalósabb lánnyal. Most nem mindegy, hogy akkor fizetsz, de azt is kapod, amit kértél?
2012. máj. 31. 23:50
20/54 anonim válasza:
Na ezért nem dugtál még soha "csak nehéz lenyelnem ezt a "szegénységi bizonyítványt" érzelmi részen pláne..."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!