Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Széééétvet a szexuális energia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Széééétvet a szexuális energia! Mit tegyek?!

Figyelt kérdés
nem vagyok már 18, ribi sem vagyok, (nincs már kapcsolatom ,csak sajnos még szeretem kicsit) és nagyon hiányzik a szex.De tényleg ..-jaj és ne írjátok h meg@nátok mert nem érdekel. Emocionális transzcendentális töltekezésre vágyom-a finom érzéki szenvedélyes szexualitás oltárán..
2012. ápr. 25. 11:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
masztizz!
2012. ápr. 25. 11:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy "cunazümzümmöt"! :D
2012. ápr. 25. 11:43
 3/16 A kérdező kommentje:
azz nem elég ..csábítani akarok ,azt akarom h rajongjanak értem és MINDENNÉL jobban kívánjanak !!!!
2012. ápr. 25. 11:44
 4/16 anonim ***** válasza:
Töltekezz egyet Soma Mamagésával.
2012. ápr. 25. 11:49
 5/16 anonim ***** válasza:
ÉS mi a kérdés. Tudod, mit akarsz, tudod hogy érd el. Menj, csábíts.
2012. ápr. 25. 11:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Öltözz a hangulatodnak megfelelően, menj emberek közé és arasd le a siker babérjait.

Ha gyors eredményre vágysz, vegyél fel szexi ruhát és sétálj el egy építkezés mellett. :-))

2012. ápr. 25. 11:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Energiára van szükséged?

Menj ki a sínekre, várd meg a 2200t-ás gyorstehervonatot, élén 5000LE-s 6 tengelyes villamosmozdonnyal, az segít feloldani szexuális vágyaidat, ja a sok vas kell a vérképzéshez.:-)

2012. ápr. 25. 11:56
 8/16 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy. Mást nem tehetsz, menjél és vadássz. Máshogy ezt megoldani?! Ha nem elég a műkuki, hááát.:S Ismerkedős oldalak, és írd le ott, hogy mik a szükségleteid.
2012. ápr. 25. 11:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel kérdést, milyen választ vársz? A gyakorin biztos nem fogsz találni "emocionális transzcendentális töltekezésre" partnert
2012. ápr. 25. 12:01
 10/16 A kérdező kommentje:
sose lehet tudni ;)-de hozzáteszem nem is ez a cél. Inkább másik mit tettek ilyen esetben ? azért köszi az eddigi válaszokat.
2012. ápr. 25. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!