Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Széééétvet a szexuális energia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Széééétvet a szexuális energia! Mit tegyek?!

Figyelt kérdés
nem vagyok már 18, ribi sem vagyok, (nincs már kapcsolatom ,csak sajnos még szeretem kicsit) és nagyon hiányzik a szex.De tényleg ..-jaj és ne írjátok h meg@nátok mert nem érdekel. Emocionális transzcendentális töltekezésre vágyom-a finom érzéki szenvedélyes szexualitás oltárán..
2012. ápr. 25. 11:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
másik= mások
2012. ápr. 25. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
"ribi sem vagyok" minek ezt hozzá tenni? épp ellenkező jut az ember eszébe hát behalok egyből ezzel kezdeni a mondatot:D minden féri téged akarjon, rajongjanak jézusom de te tem vagy rib:D ja ez nem elég ribis :D
2012. ápr. 25. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem @nálak meg. Furán nézne ki, minden esetre menjél bulikba, vegyél fel kihívó szösszenetet magadra, aztán lehet válogatni és hidd el, az a szegény srác akarni fog, ha valóban tudsz csábítani. Fogj ki egy oda tévedő WOW - ost. Az szerintem még a karaktere szupertitkos kódját is megadja, ha megérintheti a melled.
2012. ápr. 25. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:
9%

Basszus, adj már belőle egy kicsit! Hónapok óta nincs egy szál se, pedig régen folyton tele voltam én is, ez volt a leggyakoribb bók, amit kaptam, hogy úristen, sugárzik belőled a szexualitás.

Egyébként megmondom őszintén, én nem zavartattam magam illik/nem illik kérdésekkel, hanem megoldottam. Felszedtem valaki buliban, vagy szexpartnerkereső oldalon, vagy amikor éppen voltak bejáratott partnerek, csak dobtam egy sms-t, hogy gyere dugj meg légyszi. Mondjuk ezt az exnek semmiképpen.

Vagy tedd félre az emocionális részét és dugj a dugás kedvéért, vagy hagyd a francba. Szeretni még úgysem fogsz senkit, olyat meg ne keress aki téged szeret, mert hosszútávon szívás ha a másik többet akarna, mint te.

2012. ápr. 25. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Jó,gyere át hozzám szeretkezni,és majd amikor mindketten elélvezünk,az én kungfun kifejlesztett csí-energiàm egyesül a te szexuális energiáiddal,és egymást túltöltve megsemmisítik a földet.Na,jó lesz?

(Komolyan)

2012. ápr. 25. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy csinálod??? Én is akarok!!! :D
2012. ápr. 25. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!