Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Széééétvet a szexuális energia! Mit tegyek?!
Basszus, adj már belőle egy kicsit! Hónapok óta nincs egy szál se, pedig régen folyton tele voltam én is, ez volt a leggyakoribb bók, amit kaptam, hogy úristen, sugárzik belőled a szexualitás.
Egyébként megmondom őszintén, én nem zavartattam magam illik/nem illik kérdésekkel, hanem megoldottam. Felszedtem valaki buliban, vagy szexpartnerkereső oldalon, vagy amikor éppen voltak bejáratott partnerek, csak dobtam egy sms-t, hogy gyere dugj meg légyszi. Mondjuk ezt az exnek semmiképpen.
Vagy tedd félre az emocionális részét és dugj a dugás kedvéért, vagy hagyd a francba. Szeretni még úgysem fogsz senkit, olyat meg ne keress aki téged szeret, mert hosszútávon szívás ha a másik többet akarna, mint te.
Jó,gyere át hozzám szeretkezni,és majd amikor mindketten elélvezünk,az én kungfun kifejlesztett csí-energiàm egyesül a te szexuális energiáiddal,és egymást túltöltve megsemmisítik a földet.Na,jó lesz?
(Komolyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!