Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja egy házasság, ha az egyik fél messze dolgozik és 2-3 havonta jár haza? Megszűnhet egymás iránt a szexuális vágy?
Szerintem erősödik a vágy és vonzalom ez által mert ritkán találkoztok , de ez is előfordulhat hogy megszűnik, de ez szerintem ritkább...
19/L
A házasság intézménye valószínűleg tovább fog tartani,mint az egymás iránt érzett szexuális vonzalom és a gyengéd érzelmek.Egy idő után-nem lehet pontosan megmondani,hogy mennyi-kihűl a kapcsolat.Nem lesznek közös élmények,a nehéz,vagy boldog pillanatokat nem tudjátok egymással megosztani.
Saját tapasztalatból mondom,én 2 évet éltem távkapcsolatban a párommal.Nagyon jól kijöttünk egymással,de ennyit bírtam nélküle,aztán azt mondtam Neki,hogy vagy együtt indulunk,vagy zárjuk le a kapcsolatot.Együtt indultunk,azóta is együtt élünk külföldön.
Beszéljétek meg az alternatívákat,és keressetek olyan megoldást,amely mindkettőtöknek elfogadható.Lehet nézegetni a statisztikát,de ez ugyis csak rajtatok mulik!Sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!