Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánjam magam rá, hogy, fizessek azért hogy végre legyen szexuális tapasztalatom? :/
Sajnos a lány aki szóba jöhetne párja van tartjuk a kapcsolatot és talán talán egyszer összejövünk, de az is lehet hogy soha.
Két lánynál jutottam el csókig de szép lassan leépítettek.
Pedig igyekeztem...
Az egzisztencia része: dolgozom egy egész jó munkahelyen van mindig azért pénzem, egy igényes szobát bérlek kellemes környéken magamat tartom el, de lehet ez kevés ahhoz hogy valaki komolyan vegyen 25 évesen...
Azt mondják jóképű vagyok bár vékony alkatú.
Bulizni nem járok mert nehezen tudom elképzelni hogy ilyen helyeken komoly kapcsolatok születnének...
ilyen téren nem is nagyon van baráti társaságom.
Az igaz hogy eddig a 25 évemben romantikázással sajnos nem sokra mentem pedig ez a "személyiségem" része
Persze az is igaz hogy nem mentem oda minden szimpatikus lányhoz az utcán különbözőfélképpen hogy ismerkedjek.. Ami lehet hogy hiba, sőt lehet hogy nem is kicsi de van egy fiktív esetleg hamis realitásérzékem ami azt sugallja hogy nem lenne sok esélyem..
Nézd nálam az igazi szex az érzelmileg is jelen van közben, és ez az amire vágyok.
Ettől még persze vágyom a szexre igazából ez egy kettősség ez ott van minden emberben csak sokan nem vallják be maguknak.
Nagyon jó a szimpla szex is, csak az nem szeretkezés.De mi van ha az adott pár kombinálja..
Van olyan kapcsolatok vélhetően ami mindkettőt biztosítják egyszerre.. még ha most oltári zavaros idiótaságnak is tűnik amit irkál itt ez a "szűz srác" kínjában...
Menj el egy hivatásoshoz, egy lakásost válassz. Hívj fel minél többet és amelyiket a legszimpatikusabbnak találsz a telefonban azt válaszd! Én így tettem és jól választottam, nem bántam meg. :)
Még ma is szűz lennék, ha nem megyek el, tehát csodát ne várj a dologtól, ellenben legalább nem úgy halsz meg, ha elcsap egy kocsi holnap, hogy még nővel sem voltál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!