Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs már szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs már szexuális életünk?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel,több mint 1 éve vagyok együtt...tökéletes volt a szexuális életünk,de körülbelül,5hónapja elkezdte szedni a fogamzásgátlót...és ahogy telt az idő,azt vettem észre hogy egyre kevesebbszer kivánja meg a szexet,eleinte nem zavart,de mára odáig jutott ez,hogy heti 1 alkalom,talán 2,csak hétvégén,és néha ugy látom,hogy az is nagy duzzogva.aztmondta szeret,de egyszerüen nem kivánja a szexet,néha az is zavarja ha olyan helyre nyúlok,és ha már érzi hogy szexelni akarok,akkor minden baja van....engem ez nagyon zavar...és nemtudom hogy töllem undorodott e meg,vagy a gyógyszer hatása!ő azt modnja,hogy nem velem van baja,mert nagyon szeret,meg jónak tart,csak a szextöl rosszul van..nincs kedve odáig eljutni hogy felizguljon.. iylenkor mivan? esetleg valami tapasztalat vkinek?

2012. ápr. 18. 14:38
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
egyébként 21 évesek vagyunk mindketten...és még szülöknél lakunk,de sokszor talizunk,hétvégén meg mindig együtt vagyunk
2012. ápr. 18. 14:39
 2/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem veled van baja..nekem is csökkent a szexuális vágyam, mióta szedem a gyógyszert.. :S és zavar is néha, még csak ha hozzám is ér a párom, pedig imádom.. sajnos, ha nem akartok gyereket, akkor ez a következménye

ne aggódj, nem hiszem, hogy veled lenne, ha nem szeretne

2012. ápr. 18. 14:42
 3/20 A kérdező kommentje:
hát tudom hogy szeret...csak tudod,érdekesen jön le az hogy hozzáérek,és "rosszul2 lesz...néha nemtudom mit gondoljak...bármiylen szexel vagy iylen dologgal kapcsolatos téma feljön,akkor ő leblokkol..
2012. ápr. 18. 14:44
 4/20 anonim ***** válasza:

nálam azért ennyire nem 'durva' a helyzet, de gyakran előfordul, hogy semmi kedvem hozzá

őt nem zavarja a dolog?

2012. ápr. 18. 14:47
 5/20 anonim ***** válasza:

ez a fogamzásgátló egyik lehetséges mellékhatása

sajnos hiába vált át másikra, ez mindig fel fog lépni, rengeteg nővel van ugyanez

szóval vagy így maradtok, vagy váltotok óvszerre, vagy spermicid+megszakítás

ez van

2012. ápr. 18. 14:51
 6/20 A kérdező kommentje:
Őt is zavarja ez a dolog nagyon,de aztmodnta,nemtud mit csinálni,ha ezt érzi...és egyébként abba fogja hagyni a gyógyszert azt modnta,mert már őt is idegesíti
2012. ápr. 18. 14:53
 7/20 anonim ***** válasza:

próbáljatok ki valami új dolgot.. amitől újra megjön a kedve h szexeljetek.. velem is volt ilyen.. de pl. ha nekem esett a párom és vmi úton módon felizgatott.. ment a dolog!

akár segédeszközökkel, vagy akármi mással..ami izgatja..:)

2012. ápr. 18. 14:54
 8/20 A kérdező kommentje:
Énis feltudom izgatni,de midnig ugy kezdödik,hogy nincs kedve! aztán van hogy megjön a kedve....és már nis modnta neki hogy probáljunk ki dolgokat,de absozlut nem érdekli,de amugy sose volt nagy szex étvágya,meg kapcoslatunk elején i smodnta hogy neki nem lételem a szex....de azért nagyon nagy külömbség van az 1 évvel ezelöttihez
2012. ápr. 18. 14:57
 9/20 anonim ***** válasza:
azért mert nem érti a szex lényegét..mint ahogy sok nő.. meg kell tanulni élvezni mint ahogy mindent.. sok tapasztalat tanulás idő kell ahhoz h igazán jó lehessen! ezt kell megértenie. akarnia..és sztem nem lesz gond :) de ha prűd( nem sértés) ..akkor nem hiszem h tudsz vele bármit is csinálni..ugy gondolom h ezért is van a sok félre lépés férfi részről..mer a bnőjüktől nem kapják meg azokat az élvezeteket amiket egy "k*rvától" igen..
2012. ápr. 18. 15:02
 10/20 A kérdező kommentje:
igazad lehet...
2012. ápr. 18. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!