Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs már szexuális életünk?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel,több mint 1 éve vagyok együtt...tökéletes volt a szexuális életünk,de körülbelül,5hónapja elkezdte szedni a fogamzásgátlót...és ahogy telt az idő,azt vettem észre hogy egyre kevesebbszer kivánja meg a szexet,eleinte nem zavart,de mára odáig jutott ez,hogy heti 1 alkalom,talán 2,csak hétvégén,és néha ugy látom,hogy az is nagy duzzogva.aztmondta szeret,de egyszerüen nem kivánja a szexet,néha az is zavarja ha olyan helyre nyúlok,és ha már érzi hogy szexelni akarok,akkor minden baja van....engem ez nagyon zavar...és nemtudom hogy töllem undorodott e meg,vagy a gyógyszer hatása!ő azt modnja,hogy nem velem van baja,mert nagyon szeret,meg jónak tart,csak a szextöl rosszul van..nincs kedve odáig eljutni hogy felizguljon.. iylenkor mivan? esetleg valami tapasztalat vkinek?
egyébként 21 évesek vagyunk mindketten...és még szülöknél lakunk,de sokszor talizunk,hétvégén meg mindig együtt vagyunk
2012. ápr. 18. 14:39
2/20 anonim válasza:
szerintem nem veled van baja..nekem is csökkent a szexuális vágyam, mióta szedem a gyógyszert.. :S és zavar is néha, még csak ha hozzám is ér a párom, pedig imádom.. sajnos, ha nem akartok gyereket, akkor ez a következménye
ne aggódj, nem hiszem, hogy veled lenne, ha nem szeretne
2012. ápr. 18. 14:42
3/20 A kérdező kommentje:
hát tudom hogy szeret...csak tudod,érdekesen jön le az hogy hozzáérek,és "rosszul2 lesz...néha nemtudom mit gondoljak...bármiylen szexel vagy iylen dologgal kapcsolatos téma feljön,akkor ő leblokkol..
2012. ápr. 18. 14:44
4/20 anonim válasza:
nálam azért ennyire nem 'durva' a helyzet, de gyakran előfordul, hogy semmi kedvem hozzá
őt nem zavarja a dolog?
2012. ápr. 18. 14:47
5/20 anonim válasza:
ez a fogamzásgátló egyik lehetséges mellékhatása
sajnos hiába vált át másikra, ez mindig fel fog lépni, rengeteg nővel van ugyanez
szóval vagy így maradtok, vagy váltotok óvszerre, vagy spermicid+megszakítás
ez van
2012. ápr. 18. 14:51
6/20 A kérdező kommentje:
Őt is zavarja ez a dolog nagyon,de aztmodnta,nemtud mit csinálni,ha ezt érzi...és egyébként abba fogja hagyni a gyógyszert azt modnta,mert már őt is idegesíti
2012. ápr. 18. 14:53
7/20 anonim válasza:
próbáljatok ki valami új dolgot.. amitől újra megjön a kedve h szexeljetek.. velem is volt ilyen.. de pl. ha nekem esett a párom és vmi úton módon felizgatott.. ment a dolog!
akár segédeszközökkel, vagy akármi mással..ami izgatja..:)
2012. ápr. 18. 14:54
8/20 A kérdező kommentje:
Énis feltudom izgatni,de midnig ugy kezdödik,hogy nincs kedve! aztán van hogy megjön a kedve....és már nis modnta neki hogy probáljunk ki dolgokat,de absozlut nem érdekli,de amugy sose volt nagy szex étvágya,meg kapcoslatunk elején i smodnta hogy neki nem lételem a szex....de azért nagyon nagy külömbség van az 1 évvel ezelöttihez
2012. ápr. 18. 14:57
9/20 anonim válasza:
azért mert nem érti a szex lényegét..mint ahogy sok nő.. meg kell tanulni élvezni mint ahogy mindent.. sok tapasztalat tanulás idő kell ahhoz h igazán jó lehessen! ezt kell megértenie. akarnia..és sztem nem lesz gond :) de ha prűd( nem sértés) ..akkor nem hiszem h tudsz vele bármit is csinálni..ugy gondolom h ezért is van a sok félre lépés férfi részről..mer a bnőjüktől nem kapják meg azokat az élvezeteket amiket egy "k*rvától" igen..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!