Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs már szexuális életünk?
9-es
a leírtakból egyértelműen kiderül, hogy a foggátló a ludas
ez egy komplex, komoly gyógyszer, és sok nőnél van ilyen mellékhatása, nem a kérdésben szereplő hölgy az első
nem ő tehet róla, a gyógyszer okozza
a hormonális készítmények a lelki állapotra, és ilyesmire is ki tudnak hatni, nagyon allattomosak tudnak lenni
itt csak úgy lehet segíteni a libidóján, ha a foggátló el van felejtve
Furkó Lurkó:
ezekben a gyógyszerekben pont ugyanaz van, csak legfeljebb más mennyiségben, más kiszerelésben, adagolásban
mindegyikben női hormon van, és ha rá ilyen hatással van ez a hormon, akkor a másik gyógyszer hormonja is ilyen hatással lesz rá
kérdező: azért kezdte el szedni, mert nem gondolta, hogy ilyen mellékhatása lesz, vagy remélte, hogy nem lesz
sok olyan nő van, akinél nincs ilyen mellékhatás, teljesen egyénfüggő a dolog, előre nem lehet megjósolni
amúgy azt mondják, hogy 3 hónap alatt szokott teljesen kiürülni a szervezetből, de már egy-két hónap múltán is érződnie kéne, hogy javul a helyzet
és hiába fejben dőlnek el a dolgok, ha 10 nő beszedi a foggátlót, és ebből 4nek hirtelen a béka alá megy a libidója, pedig semmi párkapcsolati probléma nincs, akkor ott azért nem arról van szó, hogy, ők most hirtelen nem akarnak szexelni már
én is menstruáció előtti napon nagyon érzékeny vagyok, sírva fakadok mindenen, hiába tudom, hogy biztos azért van, mert most zuhant le a hormonszintem, attól ugyanolyan szarul érzem magam, a hormonok ilyenek
ha egy nő fogamzásgátlót kezd szedni akkor rendszerint előfordúl hogy csökken a szex utáni vágya ha ez már nagyon zavaróvá válik akkor vissza kell menni a dokihoz és kipróbálni egy másik márkályú gyógyszert.
beszéld meg ezt a barátnőddel ha tényleg szeret megteszi.
Márpedig a barátnőm szexuális étvágya visszaállt a normálisra mikor gyógyszert váltott....
Amúgy ez egy tényleg szemét helyzet..mikor minden klappol amúgy csak szex nincs/nem okés...engem ez az őrületbe kerget és elveszi a kedvem mindentől....azaz ha neki a szexhez nincs kedve nekem SEMMIHEZ.
És közben tudom is hogy ez valahol szemétség mert vágom az arcokat,duzzogok,hisztizek és tényleg el tudom szúrni akár egy egész napunkat ezzel.
Ezért gondolom én úgy hogy a szex nem minden de nélküle minden semmivé tud válni.
Most tuti egy csomó nő gondol érzéketlen,empátiára képtelen férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!