Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs már szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs már szexuális életünk?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel,több mint 1 éve vagyok együtt...tökéletes volt a szexuális életünk,de körülbelül,5hónapja elkezdte szedni a fogamzásgátlót...és ahogy telt az idő,azt vettem észre hogy egyre kevesebbszer kivánja meg a szexet,eleinte nem zavart,de mára odáig jutott ez,hogy heti 1 alkalom,talán 2,csak hétvégén,és néha ugy látom,hogy az is nagy duzzogva.aztmondta szeret,de egyszerüen nem kivánja a szexet,néha az is zavarja ha olyan helyre nyúlok,és ha már érzi hogy szexelni akarok,akkor minden baja van....engem ez nagyon zavar...és nemtudom hogy töllem undorodott e meg,vagy a gyógyszer hatása!ő azt modnja,hogy nem velem van baja,mert nagyon szeret,meg jónak tart,csak a szextöl rosszul van..nincs kedve odáig eljutni hogy felizguljon.. iylenkor mivan? esetleg valami tapasztalat vkinek?

2012. ápr. 18. 14:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9-es

a leírtakból egyértelműen kiderül, hogy a foggátló a ludas

ez egy komplex, komoly gyógyszer, és sok nőnél van ilyen mellékhatása, nem a kérdésben szereplő hölgy az első

nem ő tehet róla, a gyógyszer okozza

a hormonális készítmények a lelki állapotra, és ilyesmire is ki tudnak hatni, nagyon allattomosak tudnak lenni

itt csak úgy lehet segíteni a libidóján, ha a foggátló el van felejtve

2012. ápr. 18. 15:09
 12/20 anonim ***** válasza:
na most erre ugye nem az a megoldás h félre lépsz..(gondolom nem is tennél ilyet)..hanem hogy nem erőltetve de finoman adagolod neki a szex örömeit :) nem kell mindíg befejezésnek lenni.. vagy feltétlen szabvány szerint mennie a dolgoknak.. nekm az is volt a bajom anno, h ilyen "kötelező"-nek éreztem a szexet..és tudtam h jó jön a hétvége akkor szex.. levetközni.. orál..stb.. és ez vált teherré.. akkor igaz fiatalabb voltam 16 körül.. most 20vagyok és egyátalán nincsenek ilyen problémáim :)
2012. ápr. 18. 15:12
 13/20 A kérdező kommentje:
már rajta van..abba fogja hagyni,de amugy ha abba hagyja,akkor mennyi idö után lehet várni hogy nem lesz ilyen?(ha emiatt volt)...egyébként félek atotl is hogy abbahagyja,és smemi nem fog változni...akkor már nagy gáz lesz:)
2012. ápr. 18. 15:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Sokszor neükünk is vontatott..mintha meglenne játszva...de bárhogy közelitek hozzá..ha érzi hogy szexelni akarok....akkor látom rjata hogy nem akar semmit...lehetek romantikus...hirtelen..spontán..bármiylen
2012. ápr. 18. 15:14
 15/20 anonim ***** válasza:
oké persze énis sok nőtől hallottam ezt.és mondom nálam is volt ilyen lehet a fogitól..de van sok olyan nő akinél nem okoz gondot.. de tegyük fel h a fogi az oka.. akkor is ugy gondolom h minden fejben dől el..és mivel fiatalok vtok nem kéne abba hagynia mer sztem az a lebiztonságosabb védekezés ha rendszeresen szedi.
2012. ápr. 18. 15:15
 16/20 A kérdező kommentje:
igen....de minek szedi ha ugysincs szex?
2012. ápr. 18. 15:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Más gyógyszer is lehet megoldás,nem igaz hogy mindnél előjön.
2012. ápr. 18. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Furkó Lurkó:

ezekben a gyógyszerekben pont ugyanaz van, csak legfeljebb más mennyiségben, más kiszerelésben, adagolásban

mindegyikben női hormon van, és ha rá ilyen hatással van ez a hormon, akkor a másik gyógyszer hormonja is ilyen hatással lesz rá

kérdező: azért kezdte el szedni, mert nem gondolta, hogy ilyen mellékhatása lesz, vagy remélte, hogy nem lesz

sok olyan nő van, akinél nincs ilyen mellékhatás, teljesen egyénfüggő a dolog, előre nem lehet megjósolni

amúgy azt mondják, hogy 3 hónap alatt szokott teljesen kiürülni a szervezetből, de már egy-két hónap múltán is érződnie kéne, hogy javul a helyzet

és hiába fejben dőlnek el a dolgok, ha 10 nő beszedi a foggátlót, és ebből 4nek hirtelen a béka alá megy a libidója, pedig semmi párkapcsolati probléma nincs, akkor ott azért nem arról van szó, hogy, ők most hirtelen nem akarnak szexelni már

én is menstruáció előtti napon nagyon érzékeny vagyok, sírva fakadok mindenen, hiába tudom, hogy biztos azért van, mert most zuhant le a hormonszintem, attól ugyanolyan szarul érzem magam, a hormonok ilyenek

2012. ápr. 18. 15:30
 19/20 anonim ***** válasza:

ha egy nő fogamzásgátlót kezd szedni akkor rendszerint előfordúl hogy csökken a szex utáni vágya ha ez már nagyon zavaróvá válik akkor vissza kell menni a dokihoz és kipróbálni egy másik márkályú gyógyszert.

beszéld meg ezt a barátnőddel ha tényleg szeret megteszi.

2012. ápr. 18. 15:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Márpedig a barátnőm szexuális étvágya visszaállt a normálisra mikor gyógyszert váltott....

Amúgy ez egy tényleg szemét helyzet..mikor minden klappol amúgy csak szex nincs/nem okés...engem ez az őrületbe kerget és elveszi a kedvem mindentől....azaz ha neki a szexhez nincs kedve nekem SEMMIHEZ.

És közben tudom is hogy ez valahol szemétség mert vágom az arcokat,duzzogok,hisztizek és tényleg el tudom szúrni akár egy egész napunkat ezzel.

Ezért gondolom én úgy hogy a szex nem minden de nélküle minden semmivé tud válni.

Most tuti egy csomó nő gondol érzéketlen,empátiára képtelen férfinak.

2012. ápr. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!